BOKA EN CAMPINGSTUGA PÅ HÖGA KUSTEN

Våra Campingstugor precis vid foten av Skuleberget är ett prisvärt alternativ för dig som planerar vara mer ute än inne under din vistelse på Höga Kusten. Samtliga stugor har litet kökspentry medan dusch och wc finns i det intilliggande servicehuset. Är ni två som delar på en två-manna stuga bor ni för bara 345 kr natten per person. Är ni fyra som delar på en campingstuga blir kostnaden cirka 220 kr per person och natt. Stora äventyr, små priser.

Ta mig tillbaka: Allt boende FriluftsByn Höga Kusten >>

Boka nu

Checka inChecka ut

4-bäddars Campingstuga

Stugorna har ett rum med 1 familjsäng och 1 våningssäng, matgrupp, kokplatta, kylskåp, porslin, kokkärl och bestick. Täcken och kuddar finns i stugorna men sänglinnen ingår ej. Altan. Toppen för familjen, kompisgänget eller paret. Är man bara två är våningssängen en perfekt förvaringsplats.
Stuga 1 – Björnen
Stuga 2 – Örnen
Stuga 3 – Rådjuret
Stuga 4 – Älgen
Stuga 5 – Lodjuret
1/5 – 30/10 + Höstlov: 790 kr/natt*.
1/2 – 28/2 + Påsk: 990 kr/natt*
*Du väljer om du vill slutstäda själv eller om du vill att vi gör det till en avgift på 250 kr.
Andra priser gäller under Hike, Trail, O-ringen, Winter Hike, Winter Trail. Maila info@friluftsbyn.se för mer information.

2-bäddars Campingstuga

Stugorna har ett rum med 1 familjesäng (våningssäng med bredare säng nedtill), matgrupp, kokplatta, kylskåp, porslin, kokkärl och bestick. Täcken och kuddar finns i stugorna men sänglinne ingår ej. Altan.
Stuga 6 – Räven
Stuga 7 – Ekorren
Stuga 8 – Bävern
Stuga 9 – Haren
Stuga 10 – Järven
1/5 – 30/10 + Höstlov: 690 kr/natt*.
1/2 – 28/2 + Påsk: 890 kr/natt*
*Du väljer om du vill slutstäda själv eller om du vill att vi gör det till en avgift på 250 kr.
Andra priser gäller under Hike, Trail, O-ringen, Winter Hike, Winter Trail. Maila info@friluftsbyn.se för mer information.

DÄRFÖR KOMMER DU GILLA ATT BO I FRILUFTSBYN HÖGA KUSTEN

I FriluftsByn bor du vid foten av det mäktiga Skuleberget mitt i världsarvet Höga Kusten. Det som gör FriluftsByn så populärt är att du bor mitt bland alla Höga Kustens höjdpunkter, miljön är avkopplande och kravlös och det härliga soliga söderläget direkt vid foten av Skuleberget och vid Gällstasjön bjuder in till sena sommarkvällar och tidiga morgondopp.

BO NÄRA HÖGA KUSTENS HÖJDPUNKTER
Intill FriluftsByn hittar du de bästa vandringslederna – Skuleberget och Skuleskogens Nationalpark, de finaste kajakvattnen och den mäktiga Via Ferratan. Från FriluftsByn kan du även vandra Höga Kusten Stigen till Toppstugan för en fika eller till Naturum för att lära dig mer om världsarvet. Vill du ta båten till Ulvön avgår den bara 5 minuter bort och vill du ta en biltur till loppisar eller något mysigt café ligger Nordingrå bara några kilometer söderut.

ÄVENTYR OCH AVKOPPLING
FriluftsByn har ett boende för alla – oavsett om du är ute efter en aktiv semester eller bara vill ta det lite lugnt. Vare sig du vill ge dig ut på tidiga äventyr med familjen, ta en sovmorgon i husbilen, läsa en bok under en långfrukost eller ta ett kvällsdopp. Tack vare sitt söderläge kan du njuta av både morgon och kvällssolen.

FriluftsByn är en utmärkt bas i Höga Kusten – för både familjen och kompisgänget.
Aktiviteter i FriluftsByn >>
FriluftsByns Toppstuga >>
Evenemang i FriluftsByn >>

Välkommen till ett härligt boende mitt i världsarvet Höga Kusten.

BOENDE I FRILUFTSBYN
HÖGA KUSTEN

Klicka vidare för mer information om respektive boende på Höga Kusten.
– SAMTLIGA BOENDEN >>
Familjestugor >>
FriluftsBodarna >>
Campingstugor >>
Camping >>
Tältplats  >>

Boka nu

Checka inChecka ut