TÄLTA MITT I HÖGA KUSTEN

Ta med tältet till Höga Kusten och upplev äventyren, avkopplingen och de ljusa sommarnätterna! Gör tältet till din bas under din Höga Kusten vistelse eller besök oss under din Höga Kustenleden-vandring. FriluftsByns tältplats är helt perfekt för dig som vill uppleva Höga Kusten.

Här hittar du en härlig stor yta precis vid Skulebergets soliga sydsida intill Gällstasjön som bjuder in till sköna morgon och kvällsdopp. Du väljer själv om du vill ha tältplats med el eller utan el.

Här finns:
– Dusch, wc och kökspentry i Servicehus (Ta med 10 kr till dusch)
– Grillplatser (Vedsäck 80 kr)
– Tillgång till FriluftsByns Vardagsrum.
– Minigolfbana.
– Bemannad reception där vi delar med oss av våra bästa tips.

Gör tältet till din bas under ditt Höga Kusten äventyr.

Tältpriser:
1-4 pers/tält utan el 190 kr/natt
1-4 pers/tält med el 290 kr/natt.
5-8 pers/tält utan el 250 kr/natt
5-8 pers/tält med el 350 kr/natt
Läs mer: 
Tältplatser >>

TÄLTA MITT BLAND ÄVENTYREN

Ta en morgonpromenad eller ett morgondopp. Därefter väntar kajakvatten, vandringsleder, klätterleder eller en båttur till Ulvön. Eller vad sägs om att inte göra något alls?

UTMÄRKT FÖR FAMILJEN

I FriluftsByn bor du precis vid Skuleberget, Höga Kusten Stigen, Gällstasjön och stora härliga ytor. Utmärkt för ett äventyr med barnen.

VARDAGSRUMMET

Intill tältplatserna ligger FriluftsByns Vardagsrum. Det är öppet mellan 08:00 och 20:00. Här innan kan ni koppla av men det är inte tillåtet att medta mat. Vill ni äta under tak kan ni nyttja något av vindskydden.

ÄVENTYR FÖR ALLA

Vandra Höga Kusten Stigen till toppen av Skuleberget, bada i Gällstasjön, hyr en kanot och spana efter bäver eller slå er bara ner vid elden och grilla lite marschmallows.

KOPPLA AV

Storslagna äventyr i all ära – men glöm inte bort att ta fram sovsäcken, luta dig tillbaka och njut av känslan av total frihet långt bortom vardagens måsten och krav.

VINDSKYDDET

Vill ni sitta under tak och även äta mat så kan ni kila in i vindskyddet. Då FriluftsBodarna ligger i direkt anslutning till vindskyddet är vindskyddet tillgängligt till 22:00 då vi visar hänsyn till de som sover och tänker ut på äventyr tidigt på morgonen.

MER ÄN EN TÄLTPLATS

Att tälta i FriluftsByn ger dig tillgång till grillplatser, vindskydd, badplatser och sköna häng-ytor. I receptionen kan du köpa marschaller, ved och annat som gör det lite extra mysigt.

EN BRA START PÅ DAGEN

Gällstasjön ligger bara 80 meter från tältplatserna så se till att börja eller avsluta dagen med ett uppfriskande dopp. Eller så nyttjar du servicehuset.

GRILLPLATSER

Runt om i FriluftsByn kan du bara slå dig ner och ha det skönt. Du hittar även flera grillplatser – ved säljer vi i receptionen.