BLI EN AV OSS.

FriluftsByn är en passion, en dröm om att skapa en störtskön mötesplats för oss som gillar naturen. Vi har kommit en bra bit på vägen sedan vi startade 2014 men vi har större mål än såhär. Just nu söker vi grymma kollegor under sommaren 2018. Kanske är det du.

SÖKES
STÄD I FRILUFTSBYN >>

Nu söker vi dig som älskar att få det snyggt och rent i stugor och på campingen samtidigt som du får vistas i en härligt naturskön miljö.

TILLSATT!
SNICKARE / VAKTMÄSTARE >>

Är du grym på att bygga saker som andra bara ”wow, kolla!” samtidigt som du är sådär skönt allmänhändig? Bra, då kanske du är den vi söker!

TILLSATT
BESÖKSCENTER / SÄLJARE >>

Älskar du att checka in och ut besökare, tipsa om besöksmål samtidigt som du är en rackare på att få andra att förstå att vi har svingod marmelad, grymma muggar och riktigt schyssta t-shirts?

TILLSATT 
BESUCHERZENTRUM >>

Sprechen sie deutsch? Allzo på richtigt. Bra! För vi söker en person som både kan jobba i vårt besökscenter men även kan hjälpa oss att översätta hemsidan till tyska när vi har lite förre gäster.

TILLSATT 
CAFÉ PERSONAL TOPPSTUGAN >>

Nu söker vi 3 personer till FriluftsByns Toppstuga med Sveriges kanske vackraste utsikt.

Just ny bygger vi om hemsidan inför. Vissa länkar fungerar inte. Andra kan se lite konstiga ut. Vi är klara 31:a Mars 2019

MÖTE, GRUPP
& KONFERENS >>

  • Möten i Höga Kusten >>
  • Konferens i Höga Kusten >>
  • Kalas i Höga Kusten >>
  • Bröllop i Höga Kusten >>

BÄSTA PLANEN
FÖR JUST DIG! >>