HÖSTLOV PÅ HÖGA KUSTEN

Kom och upplev hösten i Höga Kusten. På Höstlovet öppnar vi upp FriluftsByn, tänder brasorna och håller Toppstugan öppen både lördag och söndag.

Dagarna fyller ni med makalös vandring kombinerat med sällskapsspel eller varför inte bara ligga och läsa en bok. Bara tjugo minuter bort med bil ligger Örnsköldsvik där ni kan fynda på Fjällräven Outlet och njuta hos Paradiset Äventyrsbad.

HÖST I HÖGA KUSTEN

Missa inte alla Höga Kustens härliga höstupplevelser.
– Höst i Höga Kusten >>
– Hösthelg i Höga Kusten, förslag – timme för timme >>

HÖSTLOVS-MYS

Höstlov är att samla familj och vänner vid en knastrande eld. Fredag och Lördag tänder vi lägerelden mellan 18:00 och 21:00. Slå er ner och grilla något gott (Ica butik finns bara 5 minuter bort med bil). Även om elden värmer så se till att ta med varma kläder. Vill du göra det extra mysigt så ta med en filt.

HÖSTLOVS-VANDRING

Höga Kusten erbjuder några av Sveriges mäktigaste vandringsleder. På hösten rekommenderar vi verkligen två turer.
– Vandra till Slåttdalsskrevan >>
– Vandra Höga Kustenstigen >>

HÖSTLOVS-FIKA!

Höstlov är utflykt till en stuga på toppen av ett berg! Skulebergets Toppstuga håller specialöppet under Höstlovet! Vandra Höga Kusten Stigen till toppen! Toppstugan är öppen följande tider:
Lör 3:e Nov: 12:00 – 15:00
Sön 4:e Nov: 12:00 – 15:00
Läs mer: Skulebergets Toppstuga >>

HÖSTLOVS-MYS!

Boka en stuga, samla familjen eller vännerna och ladda bilen full med böcker och sällskapsspel. Unna er underbara höstdagar där ni varvar makalös vandring med stunder vid lägerelden och sovmornar med en bok.
Boka en stuga >>

Höga Kusten-Stigen, en av Sveriges vackraste vandringar.