BARNVAKTSPAKET

Allt det här gäller såklart även om du dyker upp med dina egna barn (vilket majoriteten gör) – men på just den här sidan tänkte vi berätta lite mer om varför föräldrar, svärföräldrar och vänner som ställer upp och passar barnen också förtjänar lite skoj medan du är på konsert eller sommarfest. Är du redan uppbokad någon av lördagarna 20:e och 27:e Juli eller den 3:e Augusti och skaffat barnvakt så varför inte skicka barnvakt och barnen till en skön kväll i FriluftsByn? Vi kallar kvällarna för Burgers and Beer och du kan läsa allt om Burgers and Beer här >>

BURGERS & BEER

FriluftsByn är ju alltid ett härligt utflyktsmål med Höga Kusten Stigen till toppen av Skuleberget, Gratis Minigolf, Kiosk med fika och mättande paninis för bara 60 kronor, badplats med trampbåtar och kanot. Men på lördagar under sommaren blir det lite extra mysigt när vi bjuder in Trubadurer, grillar hamburgare och det blir en sådan där härlig stämning med kompisgäng, barnfamiljer och nyfikna seniorer. Vi kallar kvällarna för Burgers and Beer (All info här >>)

BARNVAKTER OCH BARN ÄR VÄLKOMNA

Något vi märkte redan från start är att det dök upp en hel del barnvakter till Burgers and Beer. Förmodligen för att det är otroligt lättsamt att hänga i FriluftsByn med barn.

Man kommer hit, hänger lite vid badet och spelar minigolf innan man äter något gott och därefter leker i leklandet. Allt medan barnvakterna kan slå sig ner och njuta av skön musik och titta till barnen lite då och då. Det är många barn på plats så de kommer säkerligen hitta en del nya vänner. Glass efter maten ingår i barnvaktspaket samt en superfin FriluftsByn poster.

Nu vill vi såklart vara tydliga med att man inte behöver vara barnvakt för att få ta del av dessa priser. Det går såklart helt toppen att titta förbi med sina egna barn också – det är bara att titta förbi. Vi har inga bordsbokningar utan det är bara titta förbi.

BARNVAKTSPAKET

Två vuxna och två barn: 360 kr
Två burgers och två paninis, gratis minigolf och lekplats, två piggelin samt två FriluftsByns posters efter maten.

Två vuxna och ett barn: 300 kr
Två burgers och en panini, gratis minigolf och lekplats, en piggelin och en FriluftsByn poster efter maten.

En vuxen och två barn: 240 kr
En burger och två panini, gratis minigolf och lekplats, två piggelin och två FriluftsByn posters efter maten.

En vuxen och ett barn: 180 kr
En burger och en panini, gratis minigolf och lekplats, en piggelin och en FriluftsByn posters efter maten.

*Lägg på 60 kr per barn och få en grym hemmagjord hamburgare. Dryck tillkommer. Det finns läsk, massa god lokal öl och såklart alkoholfria alternativ. Och glass. Massa glass

Betalning: Betala på plats (kort, swish eller kontant). Vill du förbetala så skicka oss ett mail på info@friluftsbyn.se eller ring oss på 070-35447431 mellan 10:00 – 11:00 eller 17:00 -18:00 därefter swishar ni bara tillsammans med namn på personer. Allt detta gäller såklart både barnfamiljer och barnvakter så det är helt ok att titta förbi med sina egna barn. Vi tar bordsbokning med sällskap från 6 personer. 

BADA

Börja besöket med litet bad i Gällstasjön. Vill ni hyra kanot eller trambåt kostar det 100 kr per timma.

MINIGOLF

Minigolf i FriluftsByn är gratis – oavsett om man bor här eller bara har vägarna förbi. Vi har klubbor med en längd som passar både korta och långa. En skön förströelse innan middag.

BURGARE & PANINIS

Vi grillar paninis hela dagen i vårt besökscenter fram till och med 19:00. Burgers börjar vi grilla från 18:00. Många med barn dyker upp redan vid 16:00 för att mätta yngre magar.

STOR LEKPLATS

Strax utanför trubadurområdet hittar ni en stor lekplats. Här lär barnen känna nya kompisar och hittar gott om utrymme för att springa av sig den där härliga ”efter-maten” energin som gör att ni kan slå er ner och bara koppla av en stund.

BURGERS AND BEER

Under lördagar under sommaren, närmare bestämt den 20:e och 27:e Juli samt 3:e Augusti mellan 18:00 – 23:00 gör vi det extra mysigt. Vi bjuder in sköna trubadurer, flippar burgare, tänder eldarna och öppnar en liten provisorisk bar då vi just nu bygger om för att ge plats för en restaurang.

Det här är riktigt sköna kvällar och det funkar att dyka upp i sommarskjorta och sommarstassen eller i vandringskläderna då många kommer direkt från Skuleberget eller Nationalparken.

Barn är jättevälkomna och på plats ett litet bad, gratis minigolf, en ordentligt stor lekplats och som om inte det vore nog så kan man även hyra trampbåt och kanot.
På den här sidan har vi främst samlat information för barnvakter men ni hittar all information om här: Burgers & Beer >>

Skön musik i sommarkvällen

Underbar stämning

En kväll för alla, kompisgäng, familjer och nyfikna seniorer

Grymt utbud av lokala drycker.