FRILUFTSBYNS 8 SÄSONGER

För att göra det lite enklare för dig att planera och även veta lite vad du kan förvänta dig av ditt besök i FriluftsByn och Höga Kusten har vi delat upp året i åtta säsonger. Under vissa delar av året har vi allt öppet medan vi under andra delar av året passar på att rusta upp lite. Du kan dock alltid boka boende.

Under högsäsong är vi såklart alltid på plats och besökscentrat, toppstugan, butiken, receptionen och kajakcentralen är öppen men under delar av lågsäsongen så passar vi på att vara lite lediga eller finns på området. Då berättar vi var nyckel finns till stuga och du hittar all information om vad du kan hitta på i stugpärmen.

FÖRVINTER >>

Januari
En lugnare men vacker månad. Tystnaden är total. Snön har börjat falla, vi tar lite ledigt men det går utmärkt att boka boende.

VINTER >>

Februari & Mars
Nu är riktiga vintern här och vi öppnar upp Toppstugan och restaurangen. Nu arrangeras även Winter Hike och Winter Trail.

VÅR >>

April
En lugnare period där vi tar lite ledigt men du kan självklart boka boende och njuta av lugnet.

FÖRSOMMAR >>

Maj till Midsommar
Nu startar vi upp säsongen och smygöppnar även på toppen.Nu arrangeras även Trail-Camp.

SOMMAR >>

Midsommar – Augusti
Högsäsong och hela Höga Kusten öppnar upp. Toppstugan öppet varje dag likaså kajakcentralen. Höga Kusten Kvällar, Burgers & Beer och Höga Kusten Hike.

HÖST >>

September & Oktober
Den mest färgsprakande tiden på året och restaurangen och toppstugan håller öppet på helgerna. Vi arrangerar Utefest, Trail och Trail Camp.

SLOWSEASON >>

November
Vi vilar ut lite men du kan fortfarande boka boende och njuta av det totala lugnet som infinner sig.

JUL & NYÅR >>

December
Vi håller öppet helger för julmys och lite annat smått och gott. Håll utkik för mer information.