”Men wow – har ni drinkar också!”

”Alltså, att komma tillbaka från vandringen och slå sig ner här. Tack!”

TYP BARTENDER

Vi söker någon som kan stå i baren i restaurangen torsdagar och fredagar juli och augusti. Skulle du vilja bli en större del av FriluftsByn så finns det goda möjlighet att kombinera med andra tjänster i Friluftsbyn

ETT TEAM
TVÅ RESTAURANGER

Låt oss bara snabbt ge dig en överblick.  I FriluftsByn har vi två typer av restaurangkvällar. På onsdagar och lördagar kör vi Burgers and Beer på Innergården och på Torsdagar och Fredagar öppnar vi upp det två våningar höga Vardagsrummet med härligt soldäck.

Sedan har vi även Toppstugan samt är vi precis i färd med att öppna upp ett bageri. Vi får se hur långt vi hinner med det sistnämnda innan sommaren 2022.

Nu är det såhär – förra sommaren märkte vi hur otroligt populärt det var att slå sig ner med en drink och hänga på Vardagsrummets soliga Terrass eller under discokulan. Därför behöver vi hjälp under Torsdagar och Fredagskvällar. Och som sagt, är du nyfiken på ytterligare någon tjänst så kommer vi göra allt för att hitta en bra kombination.

Vem är du?

Vi tänker att du är social och riktigt trevlig. Sedan måste vi ju säga att det går riktigt fort under våra kvällar. Så du måste kunna mixa att vara social och se till att det går ut dryck i hyfsad fart.

Utöver det så öppnar du, stänger och städar baren samt gör dryckesbongarna i baren och ställer på bricka för servisen att hämta.

Tidigare somrar har vi gjort detta själva och det har faktiskt gått riktigt bra. Ibland verkar saker gå snabbare om man inte exakt vet hur man ska göra så om du vill lägga varje kvist på millimetern och prata med exakt varje limeklyfta så kanske det här inte fullt är för dig även om vi såklart räknar med att du fixar instagramvänliga drinkar. Men det löser vi.

Gillar du dryck och gillar att blanda ett gäng drinkar vi tillsammans lär oss – ja men då kommer det här bli skoj för alla och våra gäster får sin dryck i tid. 

När:
Vardagsrummet Torsdagar och Fredagar i Juli och Augusti. ca 17:00 – 23:00

VARDAGSRUMMET

Vardagsrummet ligger direkt intill Innergården och här håller vi öppet Torsdagar och Fredagar med a’la carte. Det här är en störtskön lokal där vi arrangerar alla möjliga tokigheter över året men sommartid är det restaurang med härlig terrass i bästa läge för kvällssol.

Det är här vi behöver dig! Sedan kanske du som sagt vill vara med ännu mer och då kan vi säkert pussla lite på övriga roller i FriluftsByn.

 

NÄR KÖR VI?

Vi håller Vardagsrummet öppet Torsdagar och Fredagar. Varje kväll har två sittningar. En tidigare som börjar vid 16:00 och en senare som drar igång vid 19:00. Du kliver på vid 15:00 och vi brukar vara klara vid 23:30.

Tre grymma burgare – Camper, Lägereld och Skuleskogen, riktigt god lax och en magisk rotselleri. Såklart skakar vi grymma drinkar. Du lär dig snabbt och du har ju menyn i handen.

Två våningar inomhus med discokula och rejält tilltaget soldäck. Klart man trivs. Är det sol brukar det bli rätt så full fart. Det är ärligt talat roligaste kvällarna.

Precis som på Burgers and Beer är det en skön stämning men vi som ger service har såklart snabba fötter. 

 Vi berättar lite om vår heta bacon jam av vindelrökt sidfläsk med honung och hur Skuleskogen kombinerar kantareller och enbär – typ en skogspromenad med öppen mun. Vi tränar lite när du kommer.

ÄR DU TYP BARTENDER?

Nu då du vet lite mer om hur vi tänkt det och hur kul vi har det så är väl frågan om du vill bli en del av ett skönt gäng denna sommar? Om det låter spännande .

Förra sommaren gjorde vi ett sortiment på 8-9 drinkar som vi själva kunde blanda till.

Det blev otroligt populärt så nu inser vi att vi behöver hjälp av dig Tors och Fre under Juli och Augusti.

Då vi har ett fast sortiment av öl, vin, avec och drinkar behöver du inte vara utbildad bartender. Vi lär oss tillsammans.

Detaljer men också rackarns snabb. Vi vet själva att detaljerna är viktiga. Men på sommaren måste det också gå undan.

DET HÄR LÅTER RIKTIGT KUL!

Ja men det är ju det – så maila lite kort om dig till info@friluftsbyn.se samt ”Typ Bartender” i rubriken. Har du frågor skickar du ett sms till Emelie på 070-3732425 så ringer hon upp. Vi kommer att intervjua och förstärka teamet löpande så skicka din ansökan så snart du kan. Det här kommer bli kanon.

JOBBA I FRILUFTSBYN

Vi är ett passionerat, glatt och effektivt team som lever drömmen FriluftsByn. Då vi nu plötsligt blivit ”heta” och man skriver om oss i tidningar världen över så börjar fler och fler vilja hälsa på. Och inte nog med det – man kommer tillbaka. (För en känsla av vad vi pysslar med kolla in oss på instagram: @friluftsbyn >>)

Därför behöver vi bli fler och söker nu ett gäng kollegor. Vi tar även emot praktikanter, campingvärdar och volontärer under våra större evenemang. Här hittar du alla möjligheter. Har du en egen idé maila oss på info@friluftsbyn.se
Alla jobbmöjligheter i FriluftsByn >>

KÖKSASSISTENT >>

Restaurang Vardagsrummet har under två år blivit Höga Kustens härligaste häng. Nu söker vi köksassistenter på heltid som kan starta till Midsommar och gärna finnas med till mitten av September 2022.

SERVERING >>

I Vardagsrummet och på vår Innergård där vi kör Burgers & Beer är riktigt populära. Har du skön energi och snabba fötter så vore det guld om du vill haka på team restaurang och servering.

TYP BARTENDER >>

Vi söker någon som kan stå i baren i restaurangen torsdagar och fredagar juli och augusti. Skulle du vilja ha fler timmar så finns det goda möjlighet att kombinera med andra tjänster i Friluftsbyn.

CAFÉ TOPPSTUGAN >>

Är du ett energiknippe som är effektiv, glad och uthållig? Ja men då kanske du är rätt person för vårt härliga gäng på toppen av Skuleberget. Tjänsterna kan kombineras med städ i FriluftsByn

BESÖKSCENTER & FRILUFTSBAGERIET >>

Från vårt besökscenter checkar vi in, ger tips om upplevelser samt driver vår butik och FriluftsBageriet som erbjuder fika och måltider. Serviceinriktad vilket också innebär ”sälj” samt många bollar i luften.

LOKALVÅRD
& STÄD >>

Sommartid utökar vi med två nya kollegor som älskar att få det snyggt och rent i stugor och på campingen samtidigt som man får vistas i en härlig miljö. Är det du?

GUIDE & ANSVARIG KAJAKCENTER >>

Är du ansiktet utåt och har totakoll på den nyöppnade Höga Kusten Kajakcenter? Kan du leda kajakturer men även hjälpa till på området mitt på dagen? Grymt. Sök!

VOLONTÄRSSKAP

En stor del av FriluftsByn är skapat av människor som brinner för samma sak som vi. Några är med och arrangerar äventyr och festivaler. Andra kommer förbi som camping- eller vintervärdar eller gör praktik hos oss. Kanske är det något för dig med?

CAMPINGVÄRD >>

Sommar 2022. Kom och bo och upplev Höga Kusten samtidigt som du hjälper till med leveranser och Burgers & Beer.

VINTERVÄRD

Feb och Mars 2023. Vintern 2023 kommer vi återigen öppna upp för Vintervärdar som hjälper till under helger.

PRAKTIKPLATSER

Juni – September samt Februari. (Mer info kommer) Vi ska visa dig allt vi kan – såklart tar vi emot praktikanter inom turism och guidning samt inom hotell och restaurang.

EVENEMANGS VOLONTÄR

(Mer info kommer) Vill du följa med ut och hjälpa till under något av våra storslagna äventyr och festivaler maila info@friluftsbyn.se