”De vykortsliknande scenerna avlöser varandra.”
Svenska Dagbladet

”Nu har du chansen att få jobba på en av Sveriges häftigaste platser.”
Anna, FriluftsByn

”Nu söker vi ännu en superhjälte till vårt team på toppen.”
Jerry, FriluftsByn

TOPPSTUGAN

Nu söker vi dig som kan förstärka vårt grymma gäng som erbjuder härliga upplevelser på toppen av Världsarvet! 

Nu kommer äntligen chansen du väntat på! En sommar du alltid kommer minnas, med härliga kollegor på världens kanske härligaste arbetsplats. På allvar, tänk att få erbjuda gäster från hela världen en unik upplevelse på toppen av världsarvet Höga Kusten, med milsvid utsikt över havet och bergen.

Du känner säkert redan till att FriluftsByn på kort tid blivit en mötesplats för friluftsfolk från hela världen. Nu pekar allt på att vi går mot ytterligare en rekordsommar och vi inser att vi behöver någon till som hjälper till och sköter cafét i FriluftsByns Toppstuga på Skuleberget behöver förstärkning.

ÄR DU EN SUPERHJÄLTE?

Vem är då du? Ja att du är serviceinriktad, positiv och utåtriktad tar vi för givet. Det som kommer göra att just du får jobbet är att du sticker ut som ett sprudlande och uthålligt energiknippe, du vet sådär så det slår blixtrar från dina ögon. Du är även flexibel när det kommer till arbetstider och uppgifter då vi turas om att öppna och stänga.

Förresten, för att kunna hänga med i vårt härligt höga tempo är det meriterande om du har erfarenhet från kök/café men det är inte ett måste om du är villig att lära dig. Vi måste nog även påpeka att vi är ett skönt gäng som jobbar för varandra. Det innebär att du arbetar prestigelöst och kan hugga i där det behövs, annars får du äta bränd korv när vi slår oss ner vid lägerelden och summerar ännu en härlig dag.

Ok, vi kanske överdriver lite.
Men hur ska vi annars hitta nästa superhjälte?

Arbetstider: Arbetet är en säsongsanställning med start i juli med avslut i augusti alt början på september.
Vi har varierad arbetstid – både dagar, kvällar och helger.

Lön: Enligt överenskommelse.

Ansök: Maila info@friluftsbyn.se sätt ”kock vardagsrummet” i rubriken. Har du frågor skicka ett sms till Jerry på 070-5408577 så ringer han upp. Vi kommer att intervjua, anställa löpande så skicka din ansökan redan idag. Det här kommer bli kanon.

JOBBA I FRILUFTSBYN >>

Vi är ett passionerat, glatt och effektivt team som lever drömmen FriluftsByn. Då vi nu plötsligt blivit "heta" och man skriver om oss i tidningar världen över så börjar fler och fler vilja hälsa på. Och inte nog med det - man kommer tillbaka.

Därför behöver vi bli fler och söker nu ett gäng kollegor. Vi tar även emot praktikanter, campingvärdar och volontärer under våra större evenemang. Här hittar du alla möjligheter. Har du en egen idé maila oss på info@friluftsbyn.se
Alla jobbmöjligheter i FriluftsByn >>

KÖKSCHEF
& KOCKAR >>

Restaurang Vardagsrummet har under två år blivit Höga Kustens härligaste häng. Nu söker vi en kökschef på heltid som kan starta i Februari 2022. Till sommaren 2022 kommer vi att söka ytterligare två kockar under perioden Juni - September. 

RESTAURANG
& SERVERING >>

Den sköna stämningen i Vardagsrummet är lika omtalad som våra FriluftsBurgare. Men för det behövs du med skön energi och snabba fötter. Till sommaren 2022 söker vi kollegor till restaurang och servering. 

BESÖKSCENTER, CAMPING
& FRILUFTSFIKET >>

Vi söker er som vill hjälpa världens skönaste gäster checka in, med tips om upplevelser, håller vår butik i ordning samt erbjuder fika och lättare måltider genom Friluftsfiket som bemannas från besökscentrat.

CAFÉ TOPPSTUGAN >>

Är du ett energiknippe som är effektiv, gald och uthållig? Ja men då kanske du är rätt person för vårt härliga gäng på toppen av Skuleberget. Tjänsten kan kombineras med städ i FriluftsByn

LOKALVÅRD
& STÄD

Sommartid utökar vi med två nya kollegor som älskar att få det snyggt och rent i stugor och på campingen samtidigt som man får vistas i en härlig miljö. Är det du?

VAKTMÄSTARE
SOM KAN SNICKRA

Är du en rackare på att fixa ungefär det mesta. Lås som  bestämmer sig för att stöka eller myggfönster som busar. Kan du även bygga allt från stigportaler till laga bryggan så är det här för dig.

ANSVARIG KAJAKCENTER >>

Är du ansiktet utåt och har totakoll på den nyöppnade Höga Kusten Kajakcenter? Kan du leda kajakturer men även hjälpa till på området mitt på dagen? Grymt. Sök!

CAMPINGVÄRD >>

Sommar. Som campingvärd hjälper du till i FriluftsByn under en kortare period, vanligtvis 1-2 veckor. Campingvärd är av ideel karaktär och som ersättning utgår arbetskläder samt boende.

PRAKTIKPLATSER >>

Juni - September samt Februari. (Kommer snart) Vi ska visa dig allt vi kan - såklart tar vi emot praktikanter inom turism och guidning samt inom hotell och restaurang.

EVENEMANGS VOLONTÄR >>

(Kommer snart) Vill du följa med ut och hjälpa till under något av våra storslagna äventyr?  Vi söker främst dig som har sjukvårdskunskap men även andra kan såklart ansöka.

VILL DU HJÄLPA TILL?

Campingvärd >>

Vintervärd >>

Evenemangsvolontär >>

Praktikplats >>

Ta ansvar.
Få saker gjort.
Bidra till god stämning.

Vi tror såklart att det är bra om du har hyfsat koll på vad du ska göra. Men ofta är det något du kan lära dig mer i detalj när du väl är på plats. Viktigast är ärligt talat att du bidar till helheten - med din energi, ditt driv och ditt kunnande tillsammans med en lösningsorientering och en flexibel inställning samt att du hjälper till och aktivt bidrar till en god stämning.
Kolla gärna in instagram om du vill veta mer: @FriluftsByn