”Det känns som man sitter i Boulder eller Banff. Det här är ju bara så härligt.”

”Alltså tack för öltipset, sa du att destilleriet ligger här i Höga Kusten? ”

”Alltså jag vill bara säga att det verkligen känns som ett Vardagsrum.”

RESTAURANG OCH SERVERING

Nu söker vi er som vill hjälpa till att skapa Höga Kustens härligaste häng. Efter att öppnat upp Vardagsrummet under vintern har vi varit fullbokade varje lördag. Det är faktiskt över all förväntan och vi får massor av beröm för maten, själva Vardagsrummet och den sköna stämning som vi alla bidrar till för att skapa.

Nu söker vi dig som vill bli en del av både ”Burgers and Beer” på innergården (ons och lör) samt Vardagsrummet (Tors, Fre och Sön) detta skoj, är lika härlig själv och har starka ben.

Under två somrar har vi arrangerat Burgers and Beer på FriluftsByns innergård vilket blivit en återkommande sommarklassiker. Vi saknade dock ett skönt häng som även var väderskyddat där man kunde glida in på efter man varit ute på ett äventyr eller om man bara ville ha en skön plats med god mat att glida in på. Lite sådär som man upplever att man kan göra i de Nordamerikanska bergsbyarna Boulder (Colorado) och Banff (Alberta). Därför började vi skissa på och byggde även tillslut Vardagsrummet. Nu söker vi personal som kommer att kobinera Burgers and Beer på innergården och Vardagsrummet.

Restaurang och Servering

FriluftsByn kommer under högsäsong erbjuda mat och dryck under kvällstid Onsdagar till Söndagar. Dock kommer Onsdag och Lördag ske på Innergården under namnet ”Burgers and Beer” medan Torsdag, Fredag och Söndag kommer att ske inne i Vardagsrummet.  Vi tänker dock att det är samma drivna gäng som arbetar Onsdag till Söndag på både Burgers and Beer på Innergården samt Restaurang Vardagsrummet.

Burgers and Beer som äger rum Onsdagar och Lördagar på FriluftsByns innergård har blivit en riktigt sommarklassiker.

Hur tänker vi?

Vi tänker att någon med erfarenhet får själva huvudansvaret – en klassisk ”Restaurangchef” även om vi inte själva rör oss med chefstitlar så säg ”Restaurangansvarig” (Även om vi är riktigt noga med att alla måste ta både ett helhets och detaljansvar men du förstår vad vi menar.) Utöver det kan det bli så att vi även tänker att någon har huvudansvar i baren. Utöver det tror vi att fyra personer i servering där utgör en bra bas för att skapa ett riktigt skönt häng.

Såhär planerar vi ha öppet, vi kommer självklart dela passen och även ta hänsyn till när rätt personer kan börja.
Juni: Vardagsrummet Lördagar. 16:00 – 22:00
Högsäsong: 28:e Juni – 15:e Augusti Ons – Sön ca 16:00 till 22:00
Vecka 33 och 34: Vardagsrummet Lördagar 16:00 – 22:00

Vem är du?

Förmodligen har du antingen arbetat som servitör eller servitris tidigare. Eller så är du tillräckligt framåt och driven för att kunna ta emot beställning samt servera mat och dryck till världens skönaste gäster. Viktigt är att du kan hantera press för det lär komma mycket folk och du är snabb som en vessla samtidigt som du är väldigt nogrann. 

Lön: Enligt överenskommelse. Vi kan även hjälpa till att lösa boende.

Ansök: Maila info@friluftsbyn.se sätt ”restaurang och servering” i rubriken. Har du frågor skicka ett sms till Jerry på 070-5408577 så ringer han upp. Vi kommer att intervjua, anställa löpande så skicka din ansökan redan idag. Det här kommer bli kanon.

Du ser till att besöket i FriluftsByn blir minnesvärd. Du har en positiv attityd och förmågan att skapa arbetsglädje och trivsel i gänget. Du är flexibel och hugger i där det behövs. 

Burgers and Beer Onsdagar och Lördgar på FriluftsByns innergård har blivit några av Höga Kustens härligaste kvällar. Förra året hade vi ”pucksystem” men vi ser över hur vi ska göra denna sommar.

Som servitör och servitris är du även länken mellan köket och våra gäster. Du ser till att allt flyter på smidigt med en lösningsorienterad inställning.

NÅGRA SISTA TANKAR…

Vi har tidigare arrangerat Burgers and Beer vilket är otroligt sköna avkopplande kvällar på FriluftsByns innergård. Vardagsrummet har samma sköna stämning men här har vi besämt oss för att köra bordsservering för lite extra service.

Vi tänker att vi sätter samman ett grundteam som sköter både kvällarna i Vardagsrummet och Burgers and Beer. Vi hoppas dock även denna sommar få hjälp av Campingvärdar som var ovärderliga under sommaren 2020.

Oavsett om du har mångårig erfarenhet av servering eller bara känner ”alltså det här är så jag” så bör du rätt omgående skicka in din ansökan till info@friluftsbyn.se märk ditt mail med ”Besökscenter och Friluftsfiket”

Skönt häng i FriluftsByns Innergård.
Mer info från 2020: Burgers and Beer >>

Onsdagar och Lördagar kör vi Burgers and Beer i FriluftsByns Innergård.

JOBBA I FRILUFTSBYN >>

Vi är ett passionerat, glatt och effektivt team som lever drömmen FriluftsByn. Då vi nu plötsligt blivit "heta" och man skriver om oss i tidningar världen över så börjar fler och fler vilja hälsa på. Och inte nog med det - man kommer tillbaka.

Därför behöver vi bli fler och söker nu ett gäng kollegor. Vi tar även emot praktikanter, campingvärdar och volontärer under våra större evenemang. Här hittar du alla möjligheter. Har du en egen idé maila oss på info@friluftsbyn.se
Alla jobbmöjligheter i FriluftsByn >>

KÖKSCHEF
& KOCKAR >>

Restaurang Vardagsrummet har under två år blivit Höga Kustens härligaste häng. Nu söker vi en kökschef på heltid som kan starta i Februari 2022. Till sommaren 2022 kommer vi att söka ytterligare två kockar under perioden Juni - September. 

RESTAURANG
& SERVERING >>

Den sköna stämningen i Vardagsrummet är lika omtalad som våra FriluftsBurgare. Men för det behövs du med skön energi och snabba fötter. Till sommaren 2022 söker vi kollegor till restaurang och servering. 

BESÖKSCENTER, CAMPING
& FRILUFTSFIKET >>

Vi söker er som vill hjälpa världens skönaste gäster checka in, med tips om upplevelser, håller vår butik i ordning samt erbjuder fika och lättare måltider genom Friluftsfiket som bemannas från besökscentrat.

CAFÉ TOPPSTUGAN >>

Är du ett energiknippe som är effektiv, gald och uthållig? Ja men då kanske du är rätt person för vårt härliga gäng på toppen av Skuleberget. Tjänsten kan kombineras med städ i FriluftsByn

LOKALVÅRD
& STÄD

Sommartid utökar vi med två nya kollegor som älskar att få det snyggt och rent i stugor och på campingen samtidigt som man får vistas i en härlig miljö. Är det du?

VAKTMÄSTARE
SOM KAN SNICKRA

Är du en rackare på att fixa ungefär det mesta. Lås som  bestämmer sig för att stöka eller myggfönster som busar. Kan du även bygga allt från stigportaler till laga bryggan så är det här för dig.

ANSVARIG KAJAKCENTER >>

Är du ansiktet utåt och har totakoll på den nyöppnade Höga Kusten Kajakcenter? Kan du leda kajakturer men även hjälpa till på området mitt på dagen? Grymt. Sök!

CAMPINGVÄRD >>

Sommar. Som campingvärd hjälper du till i FriluftsByn under en kortare period, vanligtvis 1-2 veckor. Campingvärd är av ideel karaktär och som ersättning utgår arbetskläder samt boende.

PRAKTIKPLATSER >>

Juni - September samt Februari. (Kommer snart) Vi ska visa dig allt vi kan - såklart tar vi emot praktikanter inom turism och guidning samt inom hotell och restaurang.

EVENEMANGS VOLONTÄR >>

(Kommer snart) Vill du följa med ut och hjälpa till under något av våra storslagna äventyr?  Vi söker främst dig som har sjukvårdskunskap men även andra kan såklart ansöka.

VILL DU HJÄLPA TILL?

Campingvärd >>

Vintervärd >>

Evenemangsvolontär >>

Praktikplats >>

Ta ansvar.
Få saker gjort.
Bidra till god stämning.

Vi tror såklart att det är bra om du har hyfsat koll på vad du ska göra. Men ofta är det något du kan lära dig mer i detalj när du väl är på plats. Viktigast är ärligt talat att du bidar till helheten - med din energi, ditt driv och ditt kunnande tillsammans med en lösningsorientering och en flexibel inställning samt att du hjälper till och aktivt bidrar till en god stämning.
Kolla gärna in instagram om du vill veta mer: @FriluftsByn