KVÄLLSBACKE
MED BRYGGVERKET & TRUBADUR

Fredag 9:e Mars 19:00 – 00:00

Kom förbi på en härlig fredag på Skuleberget. Backen håller öppet till midnatt och i Toppstugan kan du boka en härlig tvårätters-meny medan norrlands kanske härligaste micro-bryggeri Bryggverket ger möjligheten att testa olika härliga ölsorter – allt till skön musik vid brasan.

KVÄLLSBACKE

Skulebacken håller öppet 18:00 – 00:00. Självklart kan du även ta liften upp t.o.r. enbart för middag, Bryggverket och Trubadur. Specialpris 100 kr t.o.r. med Höga Kusten Liften mellan 18:00 och 00:00.

MIDDAG

Middag serveras kl 19:30 – 20:30.
Huvudrätt: Burgare med ost från Häggby Gård och Box Whiskey Marinad med ungsbakad sötpotatis.
Efterrätt: Kladdkaka med hallon och grädde.
200 :- förbokas på info@friluftsbyn.se

BRYGGVERKET I BAREN

Bryggverket ger stora oväntade smaker som överraskar, likt trojanska humlehästar i munnen. Grabbarna från Stöcksjö blandar de bästa råvarorna med ett visst mått nyfikenhet och inte konstigt att de redan börjar bli ett Norrländs underground favorit som snart är redo att erövra världen. Kom och överraskas!

TRUBADUR

Störtsköna Marcus Mohlin ser till att hålla uppe stämningen. Slå er ner vid brasan. Sjung med eller bara njut av utsikten, god mat och grymma drinkar.

41337

En lite, enligt Bryggverket, svagare öl med hög hinkability utan att hålla igen på smak och doft, full av Mosaic-humle. En av topp fem bästa öl i Umeåguidens stora öl-test.

DUBBELPIPA

Alkohol och humle i en ohelig kombination. Kroppen kommer från alkoholen som balanseras upp av rikliga givor Citra och Amarillo.

GET LUCKY

Bryggverkets tolkning av en amerikansk IPA. Djupröd i färgen, medelstor beska. Nelson Sauvin spelar förstafiolen, malten håller sig i bakgrunden.

TRANSPORTER STOUT

Bryggverkets kraftfulla stout med mycket choklad- och kaffetoner. Vann guld på Porterfestivalen i Göteborg 2013, och blev en av topp fem bästa öl i Umeåguidens stora öl-test.

Välkommen till en underbar vinterkväll på Skuleberget. Du väljer själv om du vill åka i kvällsbacken som håller öppet 18:00 – 00:00 eller bara ta linbanan upp och njuta av maten, drinkarna och kvällens trubadur. För middag måste du boka bord och sittningen börjar 19:30

När: Fredag 9:a Mars 2018 18:00 – 00:00
Middagssittning: 19:30 – 20:30
Burgare med ost från Häggby Gård och Box Whiskey Marinad med ungsbakad sötpotatis.
Kladdkaka med hallon och grädde.
200 :- förbokas på info@friluftsbyn.se
Baren: I baren hittar ni Byggverket som tar med sig sitt sortiment av grym öl! 
Var:
 FriluftsByns Toppstuga.
Entré: Gratis.
Linbana: 100 kr t.o.r för er som bara vill komma och hänga.
Kvällsbacke: 140 kr för er som vill åka skidor.
Trubadur:

KVÄLLSBACKE, GÄSTSPEL I BAREN OCH TRUBADUR

Tre fredagar varje vinter bjuder vi in sköna vänner från Hernö Gin, Bryggverket och Box Whisky som tar över baren och härliga trubadurer underhåller. Två-rätters middag för 200:- och kvällsbacke till midnatt.
Missa inte vinterns höjdpunkter: Kvällsbacke med gästspel och trubadur >>

KVÄLLSBACKE
HERNÖ GIN & TRUBADUR >>

Fredag 2:a Mars 19:00 – 00:00

KVÄLLSBACKE
BRYGGVERKET OCH TRUBADUR >>

Fredag 9:a Mars 19:00 – 00:00

KVÄLLSBACKE
BOX WHISKY & TRUBADUR >>

Lördag 24:e Mars 15:00 – 21:00