HETASTE RESMÅLEN 2017

Varje år listar Allt om Resor de 12 hetaste resmålen. Årets lista innehåller både några gamla favoriter såsom Australien och Mauritius men även nykomlingar som Höga Kusten.

HÖGA KUSTEN – Ett av 2017 hetaste resmål

Höga Kusten tar sig in på den digra listan och är Allt om Resors tips för en Juniresa. Såhär skriver Allt om Resor om Höga Kusten:

Världsarvet Höga kusten har en säregen natur. Uppifrån Skuleberget ser man hur landskapet har rest sig ur havet med landhöjningen. Små sjöar ligger som pölar här och där, som om vattnet just torkat upp runtomkring. Gröna fält, blå sjöar, röda stugor – inte förvånande att just Höga kusten vann en läsaromröstning i tidningen Sveriges Natur om var det är vackrast i Sverige. Förutom Skuleberget hör Nordingrå med bland annat kulturcentret Mannaminne och Ulvön till höjdpunkterna.”

VAD VILL DU UPPLEVA SOMMAREN 2017?

AKTIVA ÄVENTYR

Vill du ge dig ut på ”lättare” eller ”tuffare” äventyr i Höga Kustens unika natur men även få tid för lite avkoppling samt upptäcka lite mer av Höga Kusten? Då ska du kolla in dessa tips!
– Höga Kusten för Aktiva Äventyrare >>

NÅGOT MED BARNEN

Höga Kusten anses ofta till Sveriges bästa friluftsområde för barnfamiljer. Här har vi samlat alla tips för en härlig semester tillsammans.
– Höga Kusten för Äventyrliga Familjer >>

HÄRLIGA UTFLYKTER

Vill du uppleva lättare vandring, båtturer, den lokala kulturen och smakerna? Kanske delta på något lokalt evenemang och titta på in lite lokalt hantverk? Då hittar du de bästa tipsen här!
– Höga Kusten för Nyfikna Upptäckare >>

HÖGA KUSTEN KVÄLLAR

En av Höga Kustens höjdpunkter är Toppstugans Höga Kusten Kvällar. Varje onsdag under sommaren bjuder vi in trubadurer och några av de mest kända profilerna från Höga Kusten upp till toppstugan för en serie oförglömliga kvällar.
Missa inte: Höga Kusten Kvällar >>