I HÖGA KUSTEN

KONFERENS & MÖTEN

I HÖGA KUSTEN

KONFERENS & MÖTEN

Höga Kusten och FriluftsByn ger alla förutsättningar för en äventyrliga och kreativa möten oavsett om du är ett företag eller privatperson som vill arrangera en oförglömlig upplevelse.

Med vårt perfekta läge mitt i världsarvet och med unika boenden, flertalet mötesrum och spännande sällskapsytor samt den absolut bästa utsikten från Toppstugan är det lätt att förstå varför du bör höra av dig för att få ett förslag eller hjälp att hitta ett upplägg på möte eller konferens i Höga Kusten.

”Vi ville ha en uppstart inför hösten med kollegorna med fokus på genemnskap gärna ute i naturen. Kunde inte valt ett bättre ställe!”

Lisa Kvarnström

”Blandningen mellan Toppstugans förstklassiga utsikt vid lunchen och den varma mysiga känslan i Vardagstrummet för middagen var verkligen en underbar kombo”

Sanna Mattsson

”Verkligen helhetslösngen vi letat efter. Unika lokaler, teambuilding aktiviteter, grym mat och boende på ett och samma ställe. Sjukt nöjda!”

Peter Byström

I Friluftsbyn trivs äventyrliga barnfamiljer, par, nyfikna seniorer och kompisgäng som vill ha lite skönt naturnära häng. Det brukar bli en härlig kombination och trevliga möten.

Jerry Engström, Grundare FriluftsByn

HÖR AV DIG!

Här har vi teamet som gärna hjälper dig skapa den bästa konferens, fest, bröllop, event du kan tänka dig. Hör gärna av dig till oss så hjälper vi dig att sätta samman ett förslag som passar just er.

Enklast är att maila oss på hungrig@friluftsbyn.se så återkommer vi så snabbt vi bara kan.

Det går även bra att ringa Anna på telefon 070-874 32 04 vardagar mellan 10:00 – 14:00.

Vi ser fram emot att höra från er /Emelie, Jossan och Anna

FriluftsByn stärker varje år sin ställning som ett av Höga Kustens och Sveriges mest spännande mötes- och konferensdestinationer. Med sitt läge mitt i Höga Kusten och med bra förbindelser med tåg, buss och flyg har du möjlighet att njuta av helt makalöst vackra miljöer och en anläggning som bjuder in till gemenskap och nytänkande oavsett om ni är en grupp på 8 personer eller arrangerar en fest för 200 deltagare.

Kanske därför vi redan nu fått förtroende att arrangera allt från intima och prisvärda möten för politiker och ledningsgrupper till årliga konferenser för företag såsom White Architects och Fjällräven. Förmodligen är det därför vi årligen hjälper till med event såsom landsbygdsdagar, bröllop och släktträffar. Här arrangeras även årligen några av Sveriges största friluftesevenemang.

Vad kan vi hjälpa dig med?