KONFERENS OCH MÖTEN I HÖGA KUSTEN

Höga Kusten och FriluftsByn ger alla förutsättningar för en äventyrliga och kreativa möten oavsett om du är ett företag eller privatperson som vill arrangera en oförglömlig upplevelse.

Med vårt perfekta läge mitt i världsarvet och med unika boenden, flertalet mötesrum och spännande sällskapsytor samt den absolut bästa utsikten från Toppstugan är det lätt att förstå varför du bör höra av dig för att få ett förslag eller hjälp att hitta ett upplägg på möte eller konferens i Höga Kusten. 

HÖR AV DIG!

Vi hjälper dig gärna att sätta samman ett förslag som passar just er. Enklast är att maila oss på info@friluftsbyn så återkommer vi så snabbt vi bara kan, eller så ringer du Anna på telefon 070-874 32 04 vardagar mellan 10:00 – 14:00.

FriluftsByn stärker varje år sin ställning som ett av Höga Kustens och Sveriges mest spännande mötes- och konferensdestinationer. Med sitt läge mitt i Höga Kusten och med bra förbindelser med tåg, buss och flyg har du möjlighet att njuta av helt makalöst vackra miljöer och en anläggning som bjuder in till gemenskap och nytänkande oavsett om ni är en grupp på 8 personer eller arrangerar en fest för 200 deltagare.

Kanske därför vi redan nu fått förtroende att arrangera allt från intima och prisvärda möten för politiker och ledningsgrupper till årliga konferenser för företag såsom White Architects och Fjällräven. Förmodligen är det därför vi årligen hjälper till med event såsom landsbygdsdagar, bröllop och släktträffar. Här arrangeras även årligen några av Sveriges största friluftesevenemang.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Möte i Höga Kusten

Här kommer text om möten
Möte i Höga Kusten >>

Heldagskonferens

Här kommer text om dagskonf
Dagskonferens i Höga Kusten >>

Två-Dagars Konferens

Här kommer text om möten
Tvådagarskonferens i Höga Kusten >>

Tre-Dagars Konferens

Här kommer text
Tre-dagars Konferens >>