HÖGA KUSTEN
WINTER TRAIL

Välkommen till vinterns mäktigaste löpupplevelse. Du har 10 timmar på dig att ta dig runt någon av de tre banorna, Classic 25k, Extreme 35k eller Insane 50k.  Vi träffas redan på fredag för genomgång och skönt häng och avslutar med en hejdundrande gemensam after-trail på lördag. Ta med vännerna eller kom själv och upplev gemenskapen!

Höga Kusten Winter Trail är ett sjukt tufft lopp, oavsett vilken distans du väljer – men belöningen, de makalösa vyerna och den härliga genskapen och peppen gör att du kommer sitta där med ett leende på after-trail.

VACKER NATUR

Höga Kusten Winter Trail gör att du får uppleva världsarvet Höga Kustens höjdpunkter.

SKÖNT HÄNG

Redan under förkvällen känner man att det här är mer en gemensam upplevelse än tävling.

PEPPEN

Vi träffas fredag kväll för förkväll och ser till att peppa varandra vid energistationen och längst banan.

AFTER-TRAIL

Självklart ser vi till att fira våra bedrifter. Även publik är välkomna till efterfesten med levande musik.

CLASSIC 25k >>

Upplev Höga Kustens mäktiga natur i vacker vinterskrud. Originaldistansen tar dig till några av världsarvet Höga Kustens absoluta höjdpunkter. Du har gott om tid. Det här fixar du.

EXTREME 35k >>

Upplev än mer av Höga Kusten och få en ännu större utmaning. Etreme 35k sträcka tar dig även ut på Bergsrundan och ger dig än fler vyer över världsarvet.

INSANE 50k >>

För du som söker en helt galen utmaning i en helt otrolig miljö. Lägg till både Bergsrundan och Kustrundan. Det här kan vara en av Sveriges tuffaste vinterdistans.

Det här låter utmanande, berätta mer!

HÖGA KUSTEN WINTER TRAIL>>

VINTER

Härliga upplevelselopp, världens största vintervandring och en festival som hyllar livsstilen vi älskar.

SOMMAR

Löpläger, friluftskvällar med trubadur, en av Europas mest populära vandringsäventyr och micro-konsert med Sveriges främsta låtskrivartalanger.

HÖST

Höga Kusten Trail och Höga Kusten Twin Peaks, Sveriges Utefestival, löpläger och Eldfest – höstlovets höjdpunkt i Höga Kusten.