HÖST I FRILUFTSBYN HÖGA KUSTEN

MAT & DRYCK

Hösten i Höga Kusten är helt makalöst vacker. Det gäller dock att hålla utkik vad som är öppet. Vi håller Toppstugan öppet helger samt Restaurang Vardagsrummet öppet under evenemang och festivaler samt lördagar under våra tre hösthelger.

Höstöppna Fik & Restauranger

Skulebergets Toppstuga

Toppen av Världsarvet håller öppet hela September, de två första lördagarna i Oktober samt under Eldfest så du kan kombinera vacker vandring med att njuta av krispiga våfflor, lunch och gofika med makalösa vyer.

September: Lör & Sön 11:30 – 15:00
Oktober: Lör 7:e + Lör 14.e  11:30 – 15:00
November: Eldfest Lör 4:e & Sön 5:e Nov 11:30 – 15:00

Mer info: Toppstugan på Hösten >>

Vardagsrummet

Höga Kustens härligaste häng öppnar upp under evenemang samt under våra tre hösthelger precis när färgerna sprakar som mest.

Hösthelg 1: Lör 30:e Sept
Hösthelg 2: Lör 7:e Okt
Hösthelg 3: Lör 14:e Okt
November: Eldfest Fre 3:e och Lör 4:e.

Mer info: Vardagsrummet på Hösten >>

Boendepaket

Gör resturangbesöket till en lite större upplevelse eller lägg till middag på ditt redan planerade boende.  Under höstens mest färgsprakande helger erbjuder vi specialpris på boende i campingstuga + tvårätters middag i Vardagsrummet.

Mer info: Boendepaket Höstspecial >>

HÖST I HÖGA KUSTEN

MAT & DRYCK

Första gången du tittar förbi eller nyfiken på att veta lite mer? Kul, här hittar du lite mer tips inför ditt besök i  Skulebergets Toppstuga och Restaurang Vardagsrummet.

Toppstugan >>

Mer information, kartor och tips för vandringen till toppen.

Vardagsrummet >>

Höstmeny, öppettider och lite mer info för dig som är nyfiken.

Höstmys

Hösten i Höga Kusten är otroligt vacker. Inte minst i slutet av September och början på Oktober när lövverket klär sig i ett varmt täcke av gyllene och röda färger.

Att vandra upp genom Skulebergets glödande prakt är som att gå genom en levande konstverk och självklart håller vi Toppstugan öppen där du kan slå dig ner och blicka ut över höstens färgrika skådespel.

Vardagsrummet som blivit en mysig oas för både oss som bor här och ni som hälsar på håller öppet under evenemang och under våra ”hösthelger” där vi även har ett schysst erbjudande med boende i våra campingstugor och tvårätters middag. 

Vi kommer att öppna upp mer och mer under hösten men det här är en start. Hoppas verkligen du tittar förbi för det här är en otroligt vacker tid på året.

/ Jerry

Vad passar dig?

Något vi tycker är mysigt är mixen bland er som besöker oss. Några tar med vännerna, andra tar med familjen och fler och fler kommer själva för att koppla av och njuta av hösten.

Höstpaket

Under tre helger erbjuder vi specialpris på boende i våra campingstugor samt tvårätters middag. Missa inte chansen till ett härligt höstäventyr i Höga Kusten.

Skönt häng

På innergården kan du slå dig ner och laga egen mat. Du kan boka vedsäck när du bokar stuga. Vedsäck ingår även i vårt höstpaket med campingstuga och tvårättersmiddag.

HÖST

HÖSTPAKET

Sista helgen i September och de två första helgerna i Oktober kan du uppleva Hösten i Höga Kusten och få specialpris på boende i Campingstuga samt middag på lördagkväll.

HÖST

BOENDE & RESA

Bo mitt i Världsarvet nära alla höjdpunkter. Kolla in höstpaketet med boende och mat.

HÖST

SE & GÖRA

Makalöst vacker höstvandring och härliga utflykter i Världsarvet.

HÖST

MAT & DRYCK

Njut av vyerna från Toppstugan och middag i Vardagsrummet.

HÖST

EVENEMANG

Musikfestival, löpläger och den populära Eldfesten.