VINTER I FRILUFTSBYN HÖGA KUSTEN

MAT & DRYCK

Vintern i Höga Kusten är helt underbar och vi försöker se till att fler får chansen att uppleva den genom att hålla både Toppstugan och Vinterfiket öppet.

Denna vinter håller vi Restaurang Vardagsrummet stängt då vi söker nya kock-kollegor som börjar i Maj. Däremot håller vi öppet under Winter Hike och Winter Trail.

För dig som bor hos oss, eller bara har vägarna förbi så kan ni även köpa eller ta med er ved och slå er ner på vår mysiga innergård.

Vinteröppna Fik & Restauranger

Toppstugan

Njutvandra världsarvets vackraste vinterled – Höga Kusten Stigen – till toppen av  Världsarvet och njut av soppa, våfflor och makalösa vyer.
Läs mer >>

Vinterfiket

Lördagshäng för familjen, vännerna eller du som vill ta med datorn och sitta i inspirerande miljö. Kombinera med ett besök i Vinterparken.
Läs mer >>

Innergården

Ta med ved eller boka ved när du hyr stuga och slå er ner på innergården.

Vardagsrummet

Håller stängt vintern 2024 men öppnar upp för deltagare i Winter Hike och Winter Trail.
Läs mer >>

Vinterparken Skuleberget är Höga Kustens mötesplats för naturupplevelser, mysiga fik och härligt häng. Du hittar all info här: Vinterparken Skuleberget, Höga Kusten >>

Februari

Vinterfiket: Lördagar
Toppstugan:
Lördag & Söndag

Mars

Vinterfiket: Lördagar v.9 & v.10
Toppstugan: Lördag & Söndag v.9 & v.10

Påsk

Toppstugan: Påskhelgen

Vinterutflykter

Vintern i Världsarvet är makalöst vacker. Därför gör vi vårt bästa för att bidra till möjligheten att ge sig ut på härliga utflykter. 

Lördagar och söndagar håller vi Toppstugan öppen så du kan komma in och värma dig och få något gott efter att du vandrat Höga Kusten Stigen upp för Skuleberget.

På Lördagar brukar det även vara högtryck i populära Vinterparken och vi öppnar upp mysiga Vinterfiket inne i den byggnad vi kallar för Vardagsrummet. Här samlas både barnfamiljer, kompisar och en hel del personer som vill sitta och jobba lite i en inspirerande miljö.

Vi hade såklart gärna hållt öppet alla dagar och det kommer säkert bli så med åren – men då Höga Kusten fortfarande är en rätt så ung vinterdestination så väljer vi att kraftsamla under helgerna samt under våra två stora vinteräventyr Höga Kusten Winter Hike och Höga Kusten Winter Trail. 

Hoppas att vi ses.
/ Jerry

Äventyr och mys

Krispiga våfflor i Toppstugan eller gofika i Vinterfiket efter att vandrat, åkt skidor, skridskor eller tagit en promenad i Vinterparken är helt underbara vinterupplevelser.

Inspiration

Vi märker att fler och fler tar med datorn och tittar förbi under vintern. Då vi har gott om plats så får du gärna sitta hela dagen även om vi hoppas att du ibland lämnar datorn vid bordet och ger dig ut en sväng.

Vinterparken

Vinterparken har blivit lite av vinternavet i Höga Kusten. Här kan du åka skridskor, skidor eller bara ta en härlig promenad. Kombinera med ett besök i Vinterfiket. 

Toppstugan >>

Världsarvets mest klassiska besöksmål med makalösa vyer.

Vinterfiket >>

Höga Kustens mysiga vinterhäng direkt vid Vinterparken.

Innergården

Lägereldsmys för både er som bor här eller har vägarna förbi.

Vardagsrummet >>

Håller stängt vintern 2024 förutom under Winter Hike och Winter Trail.

VINTER

VINTERPAKET

Sista helgen i Februari och de två första helgerna i Mars kan du ta del av vårt boendepaket inkl tre-rätters middag samt lån av snöskor.

VINTER

BOENDE & RESA

Kolla in vårt boende mitt i Världsarvet nära alla höjdpunkter. Missa inte vinterpaketen med boende och mat.

VINTER

MAT & DRYCK

Toppstugan, Vinterfiket och Restaurang Vardagsrummet. Här hittar du aktuella öppettider och bordsbokning.

VINTER

SE & GÖRA

Här har vi samlat vinterns mest populära aktiviteter och tips på hur du får bästa vinterupplevelsen.

VINTER

EVENEMANG

Två av Vintersveriges mest populära äventyr - Höga Kusten Winter Hike och Höga Kusten Winter Trail. Här hittar du mer information.