BOKA EN FAMILJESTUGA
PÅ HÖGA KUSTEN

Våra familjestugor är toppen för familjer, kompisgäng eller par. Dessa fem stugor ligger direkt vid Gällstasjön och i dem finns kök/kökspentry, dusch och wc. Du väljer själv om du vill städa stugan själv eller om du vill att vi slutstädar till en avgift på 300 kr. Priserna nedan är utanför festivaler och tävlingar – se respektive evenemang.

Vandra och Cykla är våra största stugor med två rum och kök samt WC och dusch. Klättra, Paddla och Bada har ett sovrum och ett allrum med pentry.

Boka nu

Checka in

Checka ut

STUGA VANDRA >>

Max 6 personer.
Stuga Vandra och Cykla är identiska stugor med två rum och kök samt WC och Dusch. I sovrummet finns en dubbelsäng och en våningssäng. I vardagsrummet finns en dagbädd och i köket finns ytterligare en säng. Köket är fullt utrustat med bord med sex sittplatser. Vardagsrummet har soffa, fåtölj och tv. Som en egen sommarstuga helt enkelt.
Se bilder och Mer info: Stuga Vandra, Skuleberget >>
1/2 – 30/4: 1 350 kr/natt*
1/5 – 30/10: 1 190 kr/natt*

STUGA CYKLA >>

Upp till 6 personer.
Stuga Cykla och Vandra är identiska stugor – två rum och kök samt WC och Dusch. I sovrummet finns en dubbelsäng och en våningssäng. I vardagsrummet finns ytterligare en våningssäng. Köket är fullt utrustat med bord med sex sittplatser. är har 6 sovplatser. I vardagsrummet finns soffa, fåtölj och tv. Som en egen sommarstuga helt enkelt.
Se bilder och Mer info: Stuga Cykla, Skuleberget >>
1/2 – 30/4: 1 350 kr/natt*
1/5 – 30/10: 1 190 kr/natt*

STUGA KLÄTTRA >>

Upp till 6 personer.
Stuga Klättra har ett sovrum och ett kombinerat vardagsrum/kök samt WC och Dusch. Sovrummet har två våningssängar. I Vardagsrummet finns soffa, TV, utfällbar våningssäng, köksbord samt pentry.
Se bilder och Mer info: Stuga Klättra, Skuleberget >>
8/2 – 30/4: 1 290 kr/natt*
1/5 – 30/10 + Höstlov: 1 090 kr/natt*

STUGA PADDLA

Upp till 4 pers.
Stuga Paddla har ett sovrum och ett kombinerat vardagsrum/kök samt WC och Dusch. Sovrummet har två våningssängar. I Vardagsrummet finns soffa, TV, köksbord samt pentry.
8/2 – 30/4: 1 290 kr/natt*
1/5 – 30/10 + Höstlov: 1 090 kr/natt*

STUGA BADA >>

Upp till 5 pers.
Stuga Bada har en sovalkov med dubbelsäng, allrum med kökspentry samt sovloft som nås via trästege med två madrasser som går att utöka till tre – vilket dock blir trångt för vuxna. I allrummet finns köksbord samt TV. Dusch samt WC i stugan och direkt intill finns bastu som man kan hyras för 500:- för hela vistelsen. Ved köpes i besökscenter.
Se bilder och Mer info: Stuga Bada, Skuleberget >>
8/2 – 30/4: 1 290 kr/natt*
1/5 – 30/10 + Höstlov: 1 090 kr/natt*

*Priser gäller med egna sängkläder (täcken och kuddar finns i stuga) samt eget städ. Vill du ha hjälp med städ anger du det i bokningen +500 kr.