AKTUELLT & NYHETER: HÖGA KUSTEN

Höga Kusten fortsätter lyfta smakupplevelserna!

– Söker både erfarna kockar och nya talanger för sommaren 2025

Höga Kusten fortsätter utvecklas och inför sommaren söker man nu kockar som både kan utveckla existerande restauranger men också vara med och påverka och forma nya kulinariska upplevelser.
Höga Kusten i allmänhet och FriluftsByn i synnerhet har blivit en plats man besöker för vacker natur och god mat. Nu vill vi att fler ska få vara med och dela våra smakupplevelser och söker därför fler engagerade kockar säger Jerry Engström, på FriluftsByn.

FriluftsByn vid foten av Skuleberget är en av de som nu tar nästa steg i utvecklingen av Höga Kusten och söker därför fler kockar – både erfarna och nya talanger.

Höga Kusten, ett av Sveriges mest populära besöksmål och känt för sina vackra landskap och pittoreska miljöer, intensifierar nu sina smaksatsningar inför sommaren 2025.
Vi har blivit en plats man besöker för vacker natur och god mat. Nu vill vi att fler ska få vara med och dela våra smakupplevelser och söker därför fler engagerade kockar säger Jerry Engström på FriluftsByn.

FriluftsByn tillhör de som under de senaste åren satsat rejält på att erbjuda smakupplevelser i Världsravet och under 2024 förstärkte man med kökschef Peter Holmberg med erfarenhet från både Restaurang Strandkaj och Linnea och Peter. Man passade även på att bygga ut innergården med ytterligare 80 sittplatser vilket gör att man numera under de populära Burgers & Beer kvällarna numera kan bjuda in 350 personer till god mat, levande musik och härlig stämning. 

– Man får nypa sig lite i armen, Vardagsrummet har blivit en riktigt uppskattad restaurang, Burgers & Beer har utvecklats till ett av Norrlands mest populära sommarhäng och Toppstugan har enorm potential, säger Jerry Engström på FriluftsByn.

Bli en del av utvecklingen
För de som ansluter sig till FriluftsByn i Höga Kusten väntar inte bara en möjlighet att vara en del av en växande och innovativ matdestination utan också chansen att påverka och forma nya kulinariska koncept:
Vi kommer inleda med att förfina de restauranger och koncept som redan existerar, men vi ser även fram emot att tillsammans med kreativa och engagerade kockar inleda en spännande resa där man får en unik möjlighet att låta sin kreativitet flöda och skapa minnesvärda upplevelser för besökare från när och fjärran, säger kökschef Peter Holmberg.

Restaurang Vardagsrummet har utvecklats till en av världsarvets mest populär arestauranger
(Klicka på bildspelet ovan för fler bilder)

Burgers & Beer lockar hundratals besökare med god mat, levande musik och härlig stämning.
(Klicka på bildspelet ovan för fler bilder)

Bli en del av resan

Souschef »

 

Bli en del av resan

Kockar / Kallskänkor »

 

Gastronomiska möjligheter, drivna kollegor och storslagen natur

Upplev en sommar i Höga Kusten, om du får feeling finns flertalet möjligheter till helårsanställning.

Vackra miljöer

Låt världsarvet Höga Kusten bli din arbetsplats.

Populärt / i Tiden

Bli en del av en plats som alltid är i ropet.

Häftiga lokaler

Vardagsrummet, Toppen och Innergården.

Drivna Kollegor

När vi får en idé ser vi till att förverkliga den.

Sköna Konferenser

En härlig plats lockar sköna grupper och konferenser.

Otrolig Potential

Du blir en del i den fortsatta utvecklingen.

Sommarjobb i Höga Kusten >>

NYHETER: FRILUFTSBYN MAT & DRYCK

NYHETER: MAT & DRYCK - Mars 2025

Premiär för Whiskyn Skuleberget »

High Coast Whisky lanserar Skuleberget i Vardagsrummet.

NYHETER: MAT & DRYCK - Jan 2025

Höga Kusten söker kockar till 2025 »

Var med och utveckla upplevelserna!

NYHETER: MAT & DRYCK - Dec 2024

Fullbokat på FriluftsByns Julfester »

Fortsätter utöka kvällarna till 2025

NYHETER: MAT & DRYCK - Juni 2024

FriluftsByn förfinar menyn inför 2024 »

Såhär gick tankarna kring Vardagsrummet och B´n´B.

NYHETER: MAT & DRYCK - Juni 2024

FriluftsByn storsatsar med ny kökschef »

Rekryterar Höga Kustens mer namnkunniga kock!

NYHETER: MAT & DRYCK - April 2024

Succe för Kitchen Stories »

FriluftsByn låter kreativiteten flöda.

NYHETER: MAT & DRYCK - Dec 2023

FriluftsByn bjuder in till Julfest »

Gör sin egna tolkning av julfirande under fem kvällar.