AKTUELLT & NYHETER: HÖGA KUSTEN

Höga Kusten expanderar kulinariska horisonter.

– Söker både erfarna kockar och nya talanger för sommaren 2024

Höga Kusten intensifierar sina gastronomiska satsningar och inför sommaren söker man nu kockar som både kan utveckla existerande restauranger men också vara med och påverka och forma nya kulinariska upplevelser.
– Vi gör vår största satsning någonsin och söker flertalet engagerade kockar säger Jerry Engström, på FriluftsByn.

FriluftsByn vid foten av Skuleberget är en av de som nu tar nästa steg i utvecklingen av Höga Kusten och söker därför fler kockar – både erfarna och nya talanger.

Höga Kusten, ett av Sveriges mest populära besöksmål och känt för sina vackra landskap och pittoreska miljöer, intensifierar nu sina gastronomiska satsningar inför sommaren 2024.

Flertalet populära restauranger, däribland Skulebergets Toppstuga, Restaurang Vardagsrummet och Burgers & Beer ser stora möjligheter att ytterligare utvecklas och söker nu talanger inom kockyrket för att förstärka sina team och ta matupplevelserna till nya höjder.

Vardagsrummet har blivit otroligt populärt, Burgers & Beer har utvecklats till ett av Norrlands mest populära sommarhäng och Toppstugan har enorma potentialer, säger Jerry Engström på FriluftsByn.

Bli en del av utvecklingen
För de som ansluter sig till FriluftsByn i Höga Kusten väntar inte bara en möjlighet att vara en del av en växande och innovativ matdestination utan också chansen att påverka och forma nya kulinariska koncept:
Vi kommer inleda med att förfina de restauranger och koncept som redan existerar, men vi ser även fram emot att tillsammans med kreativa och engagerade kockar även inleda en spännande gastronomiska resa där man får en unik möjlighet att låta sin kreativitet flöda och skapa minnesvärda upplevelser för besökare från när och fjärran, fortsätter Jerry.

Är du intresserad?
Intresserade kockar kan läsa mer om de möjligheter som finns på länkarna här nedan. Du kan även kontakta FriluftsByn för mer information om ansökningsprocessen och de möjligheter som erbjuds där målsättningen är att tillsammans göra Höga Kusten till en ännu mer eftertraktad destination för matälskare runt om i världen.

Hittelön och ”signing bonus”
Om du känner någon som passar in i beskrivningen så erbjuds just nu en hittelön på 10 000 kr för rollen som Kökschef där även personen som anställs kommer att få 10 000 kr. Söker man självmant uppgår en ”signin-bonus” på 20 000 kr. För kock / kallskänka utgår 5 000 kr i hittelön och 5 000 kr till den person som anställs alternativt 10 000 kr i signingbonus. Du hittar mer detaljer genom att klicka in på respektive tjänst.

Bli en del av resan

Kökschef / Ansvarig Kock >>

 

Bli en del av resan

Kock / Kallskänka >>

 

Gastronomiska möjligheter, drivna kollegor och storslagen natur

Upplev en sommar i Höga Kusten, om du får feeling finns flertalet möjligheter till helårsanställning.

Vackra miljöer

Låt världsarvet Höga Kusten bli din arbetsplats.

Populärt / i Tiden

Bli en del av en plats som alltid är i ropet.

Häftiga lokaler

Vardagsrummet, Toppen och Innergården.

Drivna Kollegor

När vi får en idé ser vi till att förverkliga den.

Sköna Konferenser

En härlig plats lockar sköna grupper och konferenser.

Otrolig Potential

Du blir en del i den fortsatta utvecklingen.

Sommarjobb i Höga Kusten >>