FriluftsBodarna

FriluftsBodarna är ett samarbete med några av Sveriges främsta friluftsföretag. Tillsammans har vi byggt upp nio bodar mitt i FriluftsByn. Egentligen kan man närmast jämföra FriluftsBodarna med att du har ditt eget rum i ett gigantiskt utomhusrum.

Hur stor är en FriluftsBod?
FriluftsBodarna är cirka 14 m2 stora och har antingen två våningssängar eller en dubbelsäng samt kylskåp. Detta blir ditt egna rum medan alla övriga faciliteter finns direkt utanför.

Vad finns på området?
I FriluftsByn finns dusch, toalett, kök, grillplatser, härliga sällskapsytor och självklart även tillgång till en härlig sällskapsstuga.

4 MAKALÖSA DAGAR

Dag 1: Ankomst och Via Ferrata
Dag 2: Vandra i Nationalparken
Dag 3: Paddla Kajak i Norrfjärden
Dag 4: Vandra upp för Skuleberget och njuta av en våffla och härligt kall dryck.

Boka nu

Checka in

Checka ut

FriluftsBod 4-bäddar

FriluftsBodarna med fyra bäddar har två våningssängar och är ett utmärkt alternativ för kompisgänget eller familjen. Är ni fyra personer i en FriluftsBod så bor ni mitt bland alla äventyr för endast typ 220 kronor per person och natt under er Höga Kusten vistelse. Är ni färre så får ni mer förvaringsutrymme. Tillgång till eldplatser, lounge, kök, dusch och wc runt knuten.
Pris: 990 kr/natt

FriluftsBod 2-bäddar

FriluftsBodarna med två bäddar har en dubbelsäng samt kylskåp. Dessa bodar är lika stora som 4-bäddars vilket ger lite mer utrymme.
Tillgång till eldplatser, lounge, kök, dusch och wc runt knuten.
Pris: 990 kr/natt

 

ALLT DU BEHÖVER VETA OM FRILUFTSBYN OCH HÖGA KUSTEN

MÖTE, GRUPP
& KONFERENS >>

  • Möten i Höga Kusten >>
  • Konferens i Höga Kusten >>
  • Kalas i Höga Kusten >>
  • Bröllop i Höga Kusten >>

BÄSTA PLANEN
FÖR JUST DIG! >>