”Vi saknade en härlig plats att hänga på mitt i Världsarvet och då blev det såhär.”
Jerry, FriluftsByn

”Efter att under en tid testat oss fram har vi satt samman en härlig meny.”
Anna, FriluftsByn

”Det är väl lika mycket en restaurang som ett vardagsrum.”
Josefine, FriluftsByn

RESTAURANG VARDAGSRUMMET

Tillsammans med Innergården utgör Vardagsrummet FriluftsByns hjärta och erbjuder Höga Kustens absolut härligaste häng. Vardagsrummet reflekterar vår passion för friluftsliv, kreativitet och gemenskap – det gör att vi under högsäsong sommar och vinter håller Vardagsrummet öppet som restaurang och under resterande delar av året arrangerar flertalet populära evenemang, konferenser och bröllop. 

Klicka vidare för att få veta hur Vardagsrummet håller öppet under just ditt besök i Höga Kusten.

Vardagsrummet
SOMMAR 2022 >>

Vardagsrummet
HÖST 2022 >>

Vardagsrummet
VINTER 2022 >>

Vardagsrummet
BOKA VARDAGSRUMMET >>

NÄR KOMMER DU OCH HÄLSAR PÅ?

Vardagsrummet har blivit Höga Kustens mest populära mötesplats. Här händer löpande något spännande – ibland blir detta basen för några av Sveriges mest populära friluftsäventyr eller en kreativ konferens. Men mest populärt är nog Vardagsrummet för den goda maten, det sköna hänget och de oväntade gästspelen.  När planerar du att titta förbi? För att göra det enkelt att planera ditt besök har vi delat upp informationen i fyra årstider.

JUST NU!

Vardagsrummet håller öppet för middagar fredagar och lördagar i Juni (stängt Midsommarhelgen). I Juli öppnar vi torsdagar och fredagar i Vardagssrummet, samt onsdagar och lördagar på Innergården med trubadur och gästspel. 

MENY >>

Här hittar du Vardagsrummets meny Sommaren 2022. Den kan komma att uppdateras något ytterligare då vi fått en ny kökschef i år, så håll ett öga på den här sidan om du är nyfiken.