VALBORG OCH STORA VÅRFIXET 2022

Valborgsfixet har blivit lite av en tradition vid det här laget. Vi träffas och har det skoj samtidigt som vi fixar till området inför sommaren och sedan gör en valborgsbrasa.

Grenar ska krattas, trallar oljas och denna gång ska vi även tömma övervåningen i Ladan och fixa till Garaget för att göra plats för lite efterlängtad struktur.

Vill du komma förbi på en helg där du får använda kroppen, hänga med folk du förmodligen redan känner samt andra sköna människor och chilla på kvällarna? Då vore det guld om du kom förbi över valborg.

Vad: Stora Vårstädet
När: Fre 29:e April – 1:a Maj
Varför: För du behövs och det kommer bli riktigt skoj.

Vad ingår:
Boende: Tors – Sön.
Fre: Frukost, lunch och middag
Lör: Frukost, Lunch och middag
Sön: Frukost (Lunch om du kan hjälpa till på sön förmiddag)

Fre & Lör eller Lör & Sön: Om du kan hjälpa till under två dagar bjuder vi inte bara på boende och mat utan även en FriluftsByn T-shirt (Värde 390 kr)

TORSDAG 28/4

Ankomst för er som vill. Nyckel i stuga.

FREDAG 29/4

08:30: Frukost
09:00 – 15:00: Fix på området och lunch.
15:00: Hopp och lek.
Upp på ett berg?
19:00: Hamburgermiddag och sköng häng.

LÖRDAG 30/4

08:30: Frukost
09:00 – 15:30: Fix på området och lunch.
17:00: Vi tänder brasan
18:00: Grillmiddag och skönt häng.

SÖNDAG 1/5

08:30: Frukost
Utflykter och mys / hemresa

Alternativt
09:00 – 12:00: Slutfix och Avslutslunch.

Det vore guld att få din hjälp att få området fritt från allt från kvistar och det som gömts i snö.

Kanske får vi även chans att lägga lite nytt gräs på vissa platser.

Självklart kommer bli skönt häng vid eldarna.

Tidigare vårar har vi bland annat fixat Höga Kusten Stigen. Denna gång blir det fokus på den stora ladan. 

Vi är game Fredag

Anna, Emelie, Anders, Rickard, Theres, Birk, Daria, Catharinah, Paul, Johan H, Peter, Malin N, Shaun, Jens, Helena

Vi är game Lördag

Anna, Anders, Jerry, Emelie, Jossan, Rickard, Theres, Birk, Daria, Catharinah, Johan N, Paul, Johan H, Peter, Malin N, Shaun, Jens, Helena

Vi är game Söndag

Anna, Jerry, Emelie, Anders, Rickard, Theres, Birk, Daria, Catharinah, Paul, Johan H. Malin N, Shaun, Jens, Helena.

Vi löser såklart boende. Det går att checka in redan från Torsdag. Ta med sängkläder. Det finns kylskåp i stugorna. 

Vi handlar in massa gott och hjälps åt att fixa frukost, lunch och middag. Kan du bara komma loss Lördag så titta förbi vid 08:30.

DET VORE KUL OM DU HAKADE PÅ!

Kom förbi på en härlig Valborgshelg i FriluftsByn där du kommer få jobba med kroppen, träffa fler sköna människor och njuta av härligt häng. Du väljer själv om du kommer redan från Torsdag alternativt Fredag eller bara tittar förbi på Lördag. Alla är välkomna.

Såhär:
Gå med i gruppen Valborg och Vårfix på Facebook och hojta till att du gärna dyker upp så tar vi det därifrån. Det kommer bli skoj:
Valborg och Vårfix >>
Har du frågor, maila jerry@friluftsbyn.se

 

(Lät det här kul men det skulle passa bättre med annat datum – kolla in Campingvärd FriluftsByn >>)

JOBBA I FRILUFTSBYN

Vi är ett passionerat, glatt och effektivt team som lever drömmen FriluftsByn. Då vi nu plötsligt blivit "heta" och man skriver om oss i tidningar världen över så börjar fler och fler vilja hälsa på. Och inte nog med det - man kommer tillbaka. (För en känsla av vad vi pysslar med kolla in oss på instagram: @friluftsbyn >>)

Därför behöver vi bli fler och söker nu ett gäng kollegor. Vi tar även emot praktikanter, campingvärdar och volontärer under våra större evenemang. Här hittar du alla möjligheter. Har du en egen idé maila oss på info@friluftsbyn.se
Alla jobbmöjligheter i FriluftsByn >>

KÖKSASSISTENT >>

Restaurang Vardagsrummet har under två år blivit Höga Kustens härligaste häng. Nu söker vi köksassistenter på heltid som kan starta till Midsommar och gärna finnas med till mitten av September 2022.

SERVERING >>

I Vardagsrummet och på vår Innergård där vi kör Burgers & Beer är riktigt populära. Har du skön energi och snabba fötter så vore det guld om du vill haka på team restaurang och servering.

TYP BARTENDER >>

Vi söker någon som kan stå i baren i restaurangen torsdagar och fredagar juli och augusti. Skulle du vilja ha fler timmar så finns det goda möjlighet att kombinera med andra tjänster i Friluftsbyn.

CAFÉ TOPPSTUGAN >>

Är du ett energiknippe som är effektiv, glad och uthållig? Ja men då kanske du är rätt person för vårt härliga gäng på toppen av Skuleberget. Tjänsterna kan kombineras med städ i FriluftsByn

BESÖKSCENTER & FRILUFTSBAGERIET >>

Från vårt besökscenter checkar vi in, ger tips om upplevelser samt driver vår butik och FriluftsBageriet som erbjuder fika och måltider. Serviceinriktad vilket också innebär "sälj" samt många bollar i luften.

LOKALVÅRD
& STÄD >>

Sommartid utökar vi med två nya kollegor som älskar att få det snyggt och rent i stugor och på campingen samtidigt som man får vistas i en härlig miljö. Är det du?

GUIDE & ANSVARIG KAJAKCENTER >>

Är du ansiktet utåt och har totakoll på den nyöppnade Höga Kusten Kajakcenter? Kan du leda kajakturer men även hjälpa till på området mitt på dagen? Grymt. Sök!

VOLONTÄRSSKAP

En stor del av FriluftsByn är skapat av människor som brinner för samma sak som vi. Några är med och arrangerar äventyr och festivaler. Andra kommer förbi som camping- eller vintervärdar eller gör praktik hos oss. Kanske är det något för dig med?

CAMPINGVÄRD >>

Sommar 2022. Kom och bo och upplev Höga Kusten samtidigt som du hjälper till med leveranser och Burgers & Beer.

VINTERVÄRD

Feb och Mars 2023. Vintern 2023 kommer vi återigen öppna upp för Vintervärdar som hjälper till under helger.

PRAKTIKPLATSER

Juni - September samt Februari. (Mer info kommer) Vi ska visa dig allt vi kan - såklart tar vi emot praktikanter inom turism och guidning samt inom hotell och restaurang.

EVENEMANGS VOLONTÄR

(Mer info kommer) Vill du följa med ut och hjälpa till under något av våra storslagna äventyr och festivaler maila info@friluftsbyn.se