ANSVARIG KAJAKCENTER

Nu söker vi dig/er som kommer ta ansvar för och blir ansiktet utåt för Höga Kusten Kajakcenter som vi öppnar upp redan helger i Juni 2021. Du tar hand om bokningar, frågor, ut- och inlämning samt guidade turer. Då kajakuthyrning är relativt beroende väder och vind så kommer tjänsten även innefatta viss områdesskötsel av enklare slag.

Öppettider Kajakcenter
Juni: Helger 09:00 – 10:00. (Du finns på plats 08:30 – 10:30)
28:e Juni – 15:e Augusti: Alla dagar 09:00 – 10:00 samt 18:00 – 19:00
Vecka 33,34 och September: Helger 09:00 – 10:00

Såhär kan en dag under högsäsong se ut:
08:30 – 09:00: Se till att Kajakcenter är städat och fint samt svara på mailfrågor och bokningar.
09:00 – 10:30: Utlämning av Kajaker
10:30 – 12:00: Områdesskötsel vid kajakcenter samt FriluftsByn i form av städstöd, glasåtervinning, områdesskötsel etc.
18:00 – 19:00: Stänga Kajakcenter samt eventuell kvällsuthyrning. Kolla mailen och svara på frågor och bokningar.
* Vill du jobba mer så går det att lägga på fler timmar på eftermiddagen och då hjälper du exempelvis till vid Friluftsfiket efter lunch.

Kajakgenomgång 09:30 samt 18:30
Vi har märkt att många vill ha hjälp med att få tips om inställningar på kajaker samt paddelteknik. Därför håller du en genomgång om hur man ställer in sin kajak, vad man bör tänka på när man paddlar och grundläggande säkerhet klockan 09:30 samt 18:30. Det gör att alla som vill ha tips kan lyssna samtidigt. Det funkar toppensmidigt. Det kräver dock att personer som vill ha tips anländer 09:00 samt 18:00 för att i god tid hämta sin kajak och utrustning.

Typ av anställning:  Omfattning beror lite på dig så kan det bli allt från timmar till heltid. Du bör minst kunna arbeta under perioden 1:a Juli – 15:e Augusti 2021. Men vi ser det som otroligt fördelaktigt med sökande som kan hjälpa till redan helger under Juni och även sista två veckorna i Augusti.

Lön: Enligt överenskommelse.

Ansök: Maila ansökan till info@friluftsbyn.se skriv ”Kajakcenter” i rubriken. Har du frågor, skicka oss ett mail eller ett SMS till Jerry på 070-540 85 77 så ringer han upp. Vi intervjuar löpande tills vi hittat rätt.

 

Höga Kusten erbjuder några av Sveriges vackraste kajakvatten. Vårt nybyggda kajakcenter ligger perfekt till direkt vid Norrfjärden vid havet nedanför Skuleberget cirka 2 kilometer från FriluftsByn.

OM FRILUFTSBYN

FriluftsByn är en anläggning vid Skuleberget Höga Kusten. FriluftsByn består av 27 stugor, campingplats, toppstuga, sällskaps- och konferensytor. FriluftsByn arrangerar några av Sveriges största äventyr. Du kan läsa mer om dem här: Äventyr och Evenemang >>

Som ansvarig för Höga Kusten Kajakcenter ser du till att kajakcentret och våra kajaker är i topptrim samt att våra besökare får en bra upplevelse.

Jobbet går att kombinera med fler sysslor i FriluftsByn. Områdesskötsel, städ, Friluftsfiket osv. 

Du kommer lämna ut kajaker på morgonen 09:00 – 10:00 samt på kvällen 18:00 – 19:00. Passen är dock längre då du även ser över bokningar samt ser till att kajakcentret är i topptrim.

JOBBA I FRILUFTSBYN >>

Vi är ett passionerat, glatt och effektivt team som lever drömmen FriluftsByn. Då vi nu plötsligt blivit "heta" och man skriver om oss i tidningar världen över så börjar fler och fler vilja hälsa på. Och inte nog med det - man kommer tillbaka.

Därför behöver vi bli fler och söker nu ett gäng kollegor. Vi tar även emot praktikanter, campingvärdar och volontärer under våra större evenemang. Här hittar du alla möjligheter. Har du en egen idé maila oss på info@friluftsbyn.se
Alla jobbmöjligheter i FriluftsByn >>

KÖKSCHEF
& KOCKAR >>

Restaurang Vardagsrummet har under två år blivit Höga Kustens härligaste häng. Nu söker vi en kökschef på heltid som kan starta i Februari 2022. Till sommaren 2022 kommer vi att söka ytterligare två kockar under perioden Juni - September. 

RESTAURANG
& SERVERING >>

Den sköna stämningen i Vardagsrummet är lika omtalad som våra FriluftsBurgare. Men för det behövs du med skön energi och snabba fötter. Till sommaren 2022 söker vi kollegor till restaurang och servering. 

BESÖKSCENTER, CAMPING
& FRILUFTSFIKET >>

Vi söker er som vill hjälpa världens skönaste gäster checka in, med tips om upplevelser, håller vår butik i ordning samt erbjuder fika och lättare måltider genom Friluftsfiket som bemannas från besökscentrat.

CAFÉ TOPPSTUGAN >>

Är du ett energiknippe som är effektiv, gald och uthållig? Ja men då kanske du är rätt person för vårt härliga gäng på toppen av Skuleberget. Tjänsten kan kombineras med städ i FriluftsByn

LOKALVÅRD
& STÄD

Sommartid utökar vi med två nya kollegor som älskar att få det snyggt och rent i stugor och på campingen samtidigt som man får vistas i en härlig miljö. Är det du?

VAKTMÄSTARE
SOM KAN SNICKRA

Är du en rackare på att fixa ungefär det mesta. Lås som  bestämmer sig för att stöka eller myggfönster som busar. Kan du även bygga allt från stigportaler till laga bryggan så är det här för dig.

ANSVARIG KAJAKCENTER >>

Är du ansiktet utåt och har totakoll på den nyöppnade Höga Kusten Kajakcenter? Kan du leda kajakturer men även hjälpa till på området mitt på dagen? Grymt. Sök!

CAMPINGVÄRD >>

Sommar. Som campingvärd hjälper du till i FriluftsByn under en kortare period, vanligtvis 1-2 veckor. Campingvärd är av ideel karaktär och som ersättning utgår arbetskläder samt boende.

PRAKTIKPLATSER >>

Juni - September samt Februari. (Kommer snart) Vi ska visa dig allt vi kan - såklart tar vi emot praktikanter inom turism och guidning samt inom hotell och restaurang.

EVENEMANGS VOLONTÄR >>

(Kommer snart) Vill du följa med ut och hjälpa till under något av våra storslagna äventyr?  Vi söker främst dig som har sjukvårdskunskap men även andra kan såklart ansöka.

VILL DU HJÄLPA TILL?

Campingvärd >>

Vintervärd >>

Evenemangsvolontär >>

Praktikplats >>

Ta ansvar.
Få saker gjort.
Bidra till god stämning.

Vi tror såklart att det är bra om du har hyfsat koll på vad du ska göra. Men ofta är det något du kan lära dig mer i detalj när du väl är på plats. Viktigast är ärligt talat att du bidar till helheten - med din energi, ditt driv och ditt kunnande tillsammans med en lösningsorientering och en flexibel inställning samt att du hjälper till och aktivt bidrar till en god stämning.
Kolla gärna in instagram om du vill veta mer: @FriluftsByn