”Det här är helt seriöst den godaste burgare jag ätit.”

”Det känns ju mer som man fixar riktigt gott käk till kompisar.”

”Det är ju rätt schysst att få jobba i en sådan här miljö.”

KÖKSASSISTENT

Sommaren 2023 behöver vi förstärka köksteamet med Muhanad i spetsen med en eller flera köksassistenter. Du kommer bidra till att vi fortsätter erbjuda grymt god mat i Vardagsrummet och under Burgers & Beer på Innergården samt kanske hoppa in och hjälpa till på Toppstugan samt på Friluftsfiket som vi kommer öppna sommaren 2023. 

Du kommer få arbeta tillsammans med riktigt grymma kollegor och förmodligen Sveriges härligaste gäster. Stämningen på plats är skön och avslappnad medan vi såklart ger järnet och stöttar varandra när vi kör på – samtidig som du såklart även får tid att uppleva sommaren i världsarvet Höga Kusten.

Burgers & Beer >>

Ons och Lör
Våra galet mysiga sommarkvällar på innergården med levande musik och gästspel. Ni som fixar maten står utomhus under tak med stora muurikkor.

Vardagsrummet >>

Tors och Fre
Höga Kustens härligaste häng i Vardagsrummet med stor terrass med kvällssol. Vi erbjuder a´la carte, somriga drinkar och sköna minnen.

Toppstugan >>

Alla dagar
Toppstugan på Skuleberget är en av Höga Kustens höjdpunkter. Här är det full rulle alla dagar på sommaren och vi lär nog behöva hjälp av ytterligare en kallskänka på heltid.

Friluftsfiket >>

Alla dagar
Vi har varit pågång något år men sommaren 2023 smäller det. Vi öppnar upp Friluftsfiket så det alltid finns något gott att äta och fika i FriluftsByn..

Smakupplevelser i FriluftsByn

Sommartid går vi all-in med smakupplevelser och vi blir typ fullbokade varje kväll. Egentligen är det inte så konstigt då vi ligger precis vid foten av Skuleberget med vackra vyer och en riktigt härlig stämning – både bland kollegor och besökare.

På innergården kör vi  på onsdagar och lördagar våra mysiga och populära Burgers & Beer där vi plockar fram våra stora muurikkor och flippar burgare och gör grymma sallader medan trubadurer lirar på scenen och vi även får gästspel från lokala bryggerier.

Torsdagar och Fredagar öppnar vi upp Vardagsrummet med en stor terrass med kvällssol. Då kör vi lite lite mer klassisk a´la carte och skapar sköna sommarminnen.

Sedan har vi även Toppstugan öppen samt utvecklar vi sommaren 2023 Friluftsfiket till FriluftsBageriet. Vi får se exakt vad det innebär men förmodligen blir det toppen.

GRUNDPLAN

Det är ju alltid skönt med någon form av grundplan. Sedan kan det ändras lite beroende på vem du är och vilka fler som kommer sluta upp. Men tanken är såhär:
Tis: Preppdag
Ons: Burgers & Beer
Tors: Vardagsrummet
Fre: Vardagsrummet
Lör: Burgers & Beer
Söndagar och Måndagar får du ta igen dig eller ge dig ut, själv eller med sköna kollegor och upptäcka Höga Kusten. Eller så roterar vi någon dag så du stöttar upp i Toppstugan eller i Friluftsfiket. Vi sätter detaljerna när vi hittat rätt personer. (Hoppas det är du.)

Vem är du?

Först och främst är du en riktigt skön person. Sedan är väl alla schyssta på sitt sätt men vi räknar på riktigt med att du är trevlig mot både kollegor och eventuella gäster som hör dig från köket även när det flyger bongar och det är typ 20 burgare på stekbordet en kväll i Juli eller kön vips ringlar ut till flaggstången utanför Toppstugan. Vi tycker just den där sköna sommarpressen är en del av charmen. Men det är också därför vi tar ledigt under söndag och måndag. För annars blir det för mycket.

Att du har ett genuint intresse för god mat som också presenteras på ett attraktivt samt håller rent och fint om dig tar vi för givet. Sedan måste du var noggrann men också snabb för ibland går det fort. Det är väl typ det viktigaste.

VILLKOR & ANSÖKAN

– Heltid med start från Juli och gärna till mitten av September men kan du till mitten av Augusti och är rätt person så får vi jobba med det.
– Tiderna är dagtid, kvällar och helger.
– Vi kan hjälpa till att lösa boende medan du tar ansvar och hjälper till att skapa skön stämning.

Vi kommer försöka fylla de här tjänsterna så snabbt vi kan så visa hur snabb du är nu och få iväg en ansökan till info@friluftsbyn.se skriv ”köksassistent” i rubriken. Har du frågor så ring Jerry på 070-5408577, om han inte svarar så skicka ett SMS så återkommer han.

SNART ÄR DET DIN TUR!

Hur långt måste jag scrolla för att söka tänker kanske du. Men vi tänkte bara passa på att berätta att det här på riktigt kommer bli riktigt skoj. I FriluftsByn är vi sommartid ett team på cirka 35 personer. Vi är verkligen ett grymt gäng och stämningen är riktigt bra. De som jobbar på Toppstugan brukar komma ner och hänga på Burgers & Beer då de är lediga osv. Ofta ger vi oss ut tillsammans och paddlar kajak eller bara grillar och myser. Vi jobbar rätt hårt men är också riktigt bra på att se till att vi också får en rolig sommar.

Råvaror. Lägereldshetta med sötma – vindelrökt sidfläsk som får umgås med honung, lök och enbär. Eller skog med kantareller och lingon. Sedan gillar vi såklart fisk och grönsaker också.

Vem är du. Som oss gillar du fart och noggannhet. Kanske bor du redan i Höga Kusten eller så hänger du just nu i fjällen eller i någon stad och tänker att det är dags för Världsarvet.

Passion! Vi som är dina framtida kollegor har verkligen gett allt i snart 10 år för att skapa den plats vi själva älskar att hänga på. Vi tror att du har ett liknande driv – att skapa upplevelser man vill återvända till.

DET HÄR LÅTER KALAS!

Om du tycker det låter spännande att bli en del av FriluftsByn och känner ”ja men jag är nog tusan köksassistenten ni söker” då är det läge att höra av dig! Skicka personligt brev (gör det inte för svårt) och CV till info@friluftsbyn.se så snart du bara kan så ser vi tillsammans till att det här blir riktigt bra.

JOBBA I FRILUFTSBYN

Vi är ett passionerat, glatt och effektivt team som lever drömmen FriluftsByn. Då vi nu plötsligt blivit "heta" och man skriver om oss i tidningar världen över så börjar fler och fler vilja hälsa på. Och inte nog med det - man kommer tillbaka. (För en känsla av vad vi pysslar med kolla in oss på instagram: @friluftsbyn >>)

Därför behöver vi bli fler och söker nu ett gäng kollegor. Vi tar även emot praktikanter, campingvärdar och volontärer under våra större evenemang. Här hittar du alla möjligheter. Har du en egen idé maila oss på info@friluftsbyn.se
Alla jobbmöjligheter i FriluftsByn >>

KÖKSASSISTENT >>

Restaurang Vardagsrummet har under två år blivit Höga Kustens härligaste häng. Nu söker vi köksassistenter på heltid som kan starta till Midsommar och gärna finnas med till mitten av September 2023.

SERVERING >>

I Vardagsrummet och på vår Innergård där vi kör Burgers & Beer är riktigt populära. Har du skön energi och snabba fötter så vore det guld om du vill haka på team restaurang och servering.

TYP BARTENDER >>

Vi söker någon som kan stå i baren i restaurangen torsdagar och fredagar juli och augusti. Skulle du vilja ha fler timmar så finns det goda möjlighet att kombinera med andra tjänster i Friluftsbyn.

CAFÉ TOPPSTUGAN >>

Är du ett energiknippe som är effektiv, glad och uthållig? Ja men då kanske du är rätt person för vårt härliga gäng på toppen av Skuleberget. Tjänsterna kan kombineras med städ i FriluftsByn

BESÖKSCENTER & FRILUFTSBAGERIET >>

Från vårt besökscenter checkar vi in, ger tips om upplevelser samt driver vår butik och FriluftsBageriet som erbjuder fika och måltider. Serviceinriktad vilket också innebär "sälj" samt många bollar i luften.

LOKALVÅRD
& STÄD >>

Sommartid utökar vi med två nya kollegor som älskar att få det snyggt och rent i stugor och på campingen samtidigt som man får vistas i en härlig miljö. Är det du?

GUIDE & ANSVARIG KAJAKCENTER >>

Är du ansiktet utåt och har totakoll på den nyöppnade Höga Kusten Kajakcenter? Kan du leda kajakturer men även hjälpa till på området mitt på dagen? Grymt. Sök!

VOLONTÄRSSKAP

En stor del av FriluftsByn är skapat av människor som brinner för samma sak som vi. Några är med och arrangerar äventyr och festivaler. Andra kommer förbi som camping- eller vintervärdar eller gör praktik hos oss. Kanske är det något för dig med?

CAMPINGVÄRD >>

Sommar 2023. Kom och bo och upplev Höga Kusten samtidigt som du hjälper till med leveranser och Burgers & Beer.

VINTERVÄRD

Feb och Mars 2023. Vintern 2023 kommer vi återigen öppna upp för Vintervärdar som hjälper till under helger.

PRAKTIKPLATSER

Juni - September samt Februari. (Mer info kommer) Vi ska visa dig allt vi kan - såklart tar vi emot praktikanter inom turism och guidning samt inom hotell och restaurang.

EVENEMANGS VOLONTÄR

(Mer info kommer) Vill du följa med ut och hjälpa till under något av våra storslagna äventyr och festivaler maila info@friluftsbyn.se