50% STÄD I FRILUFTSBYN

Juli och två första veckor i Augusti 2020. Onsdagar – Söndagar 10:00 – 14:30. Gillar du att se till att det blir ordentligt rent och fint? Alltså sådär så att andra bara ”wow, här är det rent” och alla ba – det är han/hon och så pekar vi mot dig! Har du dessutom ett skönt tempo när du arbetar? Bra! För nu söker vi någon på 50% kan stärka upp vårt störtsköna gäng onsdag – söndag under Juli och första två veckorna i Augusti på världens kanske härligaste friluftsanläggning.

OK, LÅT OSS BERÄTTA MER!

FriluftsByn består av 32 stugor, campingplatser, reception, servicehus med duschar och wc samt en mängd sköna sällskapsytor. Hit kommer människor från hela världen för att mysa och äventyra i världsarvet Höga Kusten. Ditt ansvar är att se till att alla är otroligt nöjda över att det är så rent och fint. 

VEM ÄR DU?

Först och främst, för att trivas lika bra som oss andra i FriluftsByn bör du vara en rackare på att få saker gjort. Sådär så man undrar hur du hann med. Egentligen spelar det inte så stor roll vad du gjort tidigare så länge du:
1) Ser till att det är rent och fint i stugor, servicehus och på området.
2) Gör det på utsatt tid Ons – Sön 10:00 – 14:30. Vi gör stödschema tillsammans.
3) Sprider energi och är lösningsorienterad.
Kanske har du arbetat med städ tidigare eller så ser du det som en skön syssla för att hålla igång och få hänga på en skön plats.

Ålder, kön och kostvanor är helt irrelevant. Vi grillar både korv och halloumi när vi hänger kvar på kvällarna.

JO, NÅGRA SAKER TILL

Vi har ju typ Sveriges bästa vandrings-, kajak- och klätterleder runt knuten. Så om det är så att du gillar sånt så har vi utrustning du kan låna efter arbetstid. Behöver du boende så kan vi hjälpa till att lösa enklare boende i FriluftsByn. Om du inte bryr dig så mycket om friluftsliv så är det såklart ok det med. Då vi ligger vid foten av Skuleberget så underlättar det om du har körkort och bil. Det ska nog vara allt. Om inte annat får du höra av dig.

Arbetstider: Arbetet är en säsongsanställning med start 1:a Juli och du arbetar till söndag 16:e augusti. Arbetstid 10:00 – 14:30 Onsdag – Söndag. Du är alltså ledig måndag och tisdag men om du är rätt person kan vi vara flexibla någon helg.

Lön: Enligt överenskommelse.

Ansök: Maila info@friluftsbyn.se har du frågor, ring Jerry eller Anna 070-874 32 04. Vi kommer att intervjua, anställa löpande så skicka din ansökan redan idag. Inga förkunskaper krävs, utbildning sker på plats.

OM FRILUFTSBYN

FriluftsByn är en anläggning vid Skuleberget Höga Kusten. FriluftsByn består av 32stugor, campingplats, toppstuga, sällskaps- och konferensytor. FriluftsByn arrangerar några av Sveriges största äventyr.

VARFÖR SÖKA JOBBET?

  • För att du får arbeta på en helt underbar plats mitt i Höga Kusten.
  • För att du älskar när det blir rent och fint.
  • Du kommer vara helt galet uppskattad bland kollegor och besökare.

JOBBA I FRILUFTSBYN >>

Vi är ett passionerat, glatt och effektivt team som lever drömmen FriluftsByn. Då vi nu plötsligt blivit "heta" och man skriver om oss i tidningar världen över så börjar fler och fler vilja hälsa på. Och inte nog med det - man kommer tillbaka.

Därför behöver vi bli fler och söker nu ett gäng kollegor. Vi tar även emot praktikanter, campingvärdar och volontärer under våra större evenemang. Här hittar du alla möjligheter. Har du en egen idé maila oss på info@friluftsbyn.se
Alla jobbmöjligheter i FriluftsByn >>

KÖKSCHEF
& KOCKAR >>

Restaurang Vardagsrummet har under två år blivit Höga Kustens härligaste häng. Nu söker vi en kökschef på heltid som kan starta i Februari 2022. Till sommaren 2022 kommer vi att söka ytterligare två kockar under perioden Juni - September. 

RESTAURANG
& SERVERING >>

Den sköna stämningen i Vardagsrummet är lika omtalad som våra FriluftsBurgare. Men för det behövs du med skön energi och snabba fötter. Till sommaren 2022 söker vi kollegor till restaurang och servering. 

BESÖKSCENTER, CAMPING
& FRILUFTSFIKET >>

Vi söker er som vill hjälpa världens skönaste gäster checka in, med tips om upplevelser, håller vår butik i ordning samt erbjuder fika och lättare måltider genom Friluftsfiket som bemannas från besökscentrat.

CAFÉ TOPPSTUGAN >>

Är du ett energiknippe som är effektiv, gald och uthållig? Ja men då kanske du är rätt person för vårt härliga gäng på toppen av Skuleberget. Tjänsten kan kombineras med städ i FriluftsByn

LOKALVÅRD
& STÄD

Sommartid utökar vi med två nya kollegor som älskar att få det snyggt och rent i stugor och på campingen samtidigt som man får vistas i en härlig miljö. Är det du?

VAKTMÄSTARE
SOM KAN SNICKRA

Är du en rackare på att fixa ungefär det mesta. Lås som  bestämmer sig för att stöka eller myggfönster som busar. Kan du även bygga allt från stigportaler till laga bryggan så är det här för dig.

ANSVARIG KAJAKCENTER >>

Är du ansiktet utåt och har totakoll på den nyöppnade Höga Kusten Kajakcenter? Kan du leda kajakturer men även hjälpa till på området mitt på dagen? Grymt. Sök!

CAMPINGVÄRD >>

Sommar. Som campingvärd hjälper du till i FriluftsByn under en kortare period, vanligtvis 1-2 veckor. Campingvärd är av ideel karaktär och som ersättning utgår arbetskläder samt boende.

PRAKTIKPLATSER >>

Juni - September samt Februari. (Kommer snart) Vi ska visa dig allt vi kan - såklart tar vi emot praktikanter inom turism och guidning samt inom hotell och restaurang.

EVENEMANGS VOLONTÄR >>

(Kommer snart) Vill du följa med ut och hjälpa till under något av våra storslagna äventyr?  Vi söker främst dig som har sjukvårdskunskap men även andra kan såklart ansöka.

VILL DU HJÄLPA TILL?

Campingvärd >>

Vintervärd >>

Evenemangsvolontär >>

Praktikplats >>

Ta ansvar.
Få saker gjort.
Bidra till god stämning.

Vi tror såklart att det är bra om du har hyfsat koll på vad du ska göra. Men ofta är det något du kan lära dig mer i detalj när du väl är på plats. Viktigast är ärligt talat att du bidar till helheten - med din energi, ditt driv och ditt kunnande tillsammans med en lösningsorientering och en flexibel inställning samt att du hjälper till och aktivt bidrar till en god stämning.
Kolla gärna in instagram om du vill veta mer: @FriluftsByn