STÄD

Gillar du att se till att det blir ordentligt rent och fint? Alltså sådär så att andra bara ”wow, här är det rent” och alla ba – det är han/hon och så pekar vi mot dig! Har du dessutom ett skönt tempo när du arbetar? Toppen!

Vi söker nu en kollega till på 50% som kan stärka upp vårt störtsköna team och hålla våra stugor, servicehus och sällskapsytor fina från på världens kanske härligaste friluftsanläggning.

JUST NU! Juni 2022

Vi har fler besökare än någonsin och tror vi tusan behöver hjälp av dig som tycker det låter superskoj att hänga med oss denna sommar. Tjänsten är på 50% vilket innebär att det finns massa tid över för annat på sommaren. Vi kan lösa boende i FriluftsByn. Vill du bara stanna över en natt då och då för att hänga med gänget så har vi övernattningsbäddar. Ja du förstår.

Du får starta direkt du vill / kan och vi håller tummarna att du kan vara med oss till någon gång i Augusti. Så. Det här är typ allt vi hinner skriva för nu måste vi ut och städa och välkomna nästa konferens och gäster. Hjälp! Kom hit! Vi behöver dig. Det kommer bli skoj. Vi hörs. Maila info@friluftsbyn.se med rubrik typ ”Städhjälte” eller något så hörs vi.

Du och din kollega ser till att det är fint när våra gäster kommer.

På området finns stugor, servicehus och sällskapsytor.

Gäster kan själva välja om de vill städa själva eller överlåta det till oss. Vi går dock oavsett igenom stugorna.

Vi ser till att våra ytor är fina inför frukost samt ställer i ordning inför kvällen. 

75% STÄD I FRILUFTSBYN

Två personer från Midsommar till 14:e augusti.
FriluftsByn består av 34 stugor, campingplatser, reception, servicehus med duschar och wc samt en mängd sköna sällskapsytor. Hit kommer människor från hela världen för att mysa och äventyra i världsarvet Höga Kusten. Ditt ansvar är att se till att alla är otroligt nöjda över att det är så rent och fint. (Restaurang städar restaurang, Toppstugan städar toppen och Besökscenter samt FriluftsBageriet städar själva sina ytor)

VEM ÄR DU?

Först och främst, för att trivas lika bra som oss andra i FriluftsByn bör du vara en rackare på att få saker gjort. Sådär så man undrar hur du hann med. Egentligen spelar det inte så stor roll vad du gjort tidigare så länge du:
1) Ser till att det är rent och fint i stugor, servicehus och på området.
2) Är både effektiv och nogrann.
3) Sprider energi och är lösningsorienterad.
Kanske har du arbetat med städ tidigare eller så ser du det som en skön syssla för att hålla igång och få hänga på en härlig plats.

JO, NÅGRA SAKER TILL

Vi har ju typ Sveriges bästa vandrings-, kajak- och klätterleder runt knuten. Så om det är så att du gillar sånt så har vi utrustning du kan låna efter arbetstid. Behöver du boende så kan vi hjälpa till att lösa enklare boende i FriluftsByn. Om du inte bryr dig så mycket om friluftsliv så är det såklart ok det med. Då vi ligger vid foten av Skuleberget så underlättar det om du har körkort och bil. Det ska nog vara allt. Om inte annat får du höra av dig.

Arbetstider: Typ omgående om du kan och gärna fram till typ 14:e augusti.

Lön: Enligt överenskommelse.

Ansök: Maila info@friluftsbyn.se har du frågor, ring Anna på 070-874 32 04. Vi kommer att intervjua, anställa löpande så skicka din ansökan redan idag. Inga förkunskaper krävs, utbildning sker på plats.

VISST LÅTER DET SOM EN TOPPSOMMAR!

Det här kommer bli en riktigt trevlig sommar på en härlig plats med trevliga kollegor så maila lite kort om dig själv och skicka ditt CV till info@friluftsbyn.se med ”Rent och Fint” i rubriken. Har du frågor skickar du ett sms till Anna på 070-8743204 så ringer hon upp. Hoppas vi ses.

VARFÖR SÖKA JOBBET?

För att du får arbeta på en helt underbar plats mitt i Höga Kusten.
För att du älskar när det blir rent och fint.
Du kommer vara helt galet uppskattad bland kollegor och besökare.

JOBBA I FRILUFTSBYN

Vi är ett passionerat, glatt och effektivt team som lever drömmen FriluftsByn. Då vi nu plötsligt blivit "heta" och man skriver om oss i tidningar världen över så börjar fler och fler vilja hälsa på. Och inte nog med det - man kommer tillbaka. (För en känsla av vad vi pysslar med kolla in oss på instagram: @friluftsbyn >>)

Därför behöver vi bli fler och söker nu ett gäng kollegor. Vi tar även emot praktikanter, campingvärdar och volontärer under våra större evenemang. Här hittar du alla möjligheter. Har du en egen idé maila oss på info@friluftsbyn.se
Alla jobbmöjligheter i FriluftsByn >>

KÖKSASSISTENT >>

Restaurang Vardagsrummet har under två år blivit Höga Kustens härligaste häng. Nu söker vi köksassistenter på heltid som kan starta till Midsommar och gärna finnas med till mitten av September 2022.

SERVERING >>

I Vardagsrummet och på vår Innergård där vi kör Burgers & Beer är riktigt populära. Har du skön energi och snabba fötter så vore det guld om du vill haka på team restaurang och servering.

TYP BARTENDER >>

Vi söker någon som kan stå i baren i restaurangen torsdagar och fredagar juli och augusti. Skulle du vilja ha fler timmar så finns det goda möjlighet att kombinera med andra tjänster i Friluftsbyn.

CAFÉ TOPPSTUGAN >>

Är du ett energiknippe som är effektiv, glad och uthållig? Ja men då kanske du är rätt person för vårt härliga gäng på toppen av Skuleberget. Tjänsterna kan kombineras med städ i FriluftsByn

BESÖKSCENTER & FRILUFTSBAGERIET >>

Från vårt besökscenter checkar vi in, ger tips om upplevelser samt driver vår butik och FriluftsBageriet som erbjuder fika och måltider. Serviceinriktad vilket också innebär "sälj" samt många bollar i luften.

LOKALVÅRD
& STÄD >>

Sommartid utökar vi med två nya kollegor som älskar att få det snyggt och rent i stugor och på campingen samtidigt som man får vistas i en härlig miljö. Är det du?

GUIDE & ANSVARIG KAJAKCENTER >>

Är du ansiktet utåt och har totakoll på den nyöppnade Höga Kusten Kajakcenter? Kan du leda kajakturer men även hjälpa till på området mitt på dagen? Grymt. Sök!

VOLONTÄRSSKAP

En stor del av FriluftsByn är skapat av människor som brinner för samma sak som vi. Några är med och arrangerar äventyr och festivaler. Andra kommer förbi som camping- eller vintervärdar eller gör praktik hos oss. Kanske är det något för dig med?

CAMPINGVÄRD >>

Sommar 2022. Kom och bo och upplev Höga Kusten samtidigt som du hjälper till med leveranser och Burgers & Beer.

VINTERVÄRD

Feb och Mars 2023. Vintern 2023 kommer vi återigen öppna upp för Vintervärdar som hjälper till under helger.

PRAKTIKPLATSER

Juni - September samt Februari. (Mer info kommer) Vi ska visa dig allt vi kan - såklart tar vi emot praktikanter inom turism och guidning samt inom hotell och restaurang.

EVENEMANGS VOLONTÄR

(Mer info kommer) Vill du följa med ut och hjälpa till under något av våra storslagna äventyr och festivaler maila info@friluftsbyn.se