BLI EN AV OSS.

FriluftsByn är en passion, en dröm om att skapa en störtskön mötesplats för oss som gillar naturen. Vi har kommit en bra bit på vägen sedan vi startade 2014 men vi har större mål än såhär. Just nu söker vi grymma kollegor under sommaren 2020. Kanske är det du.

JOBBA I FRILUFTSBYN >>

Vi är ett passionerat, glatt och effektivt team som ofta söker nya kollegor, främst under sommaren. Men vi tar även emot praktikanter, campingvärdar och volontärer under våra större evenemang. Här hittar du alla möjligheter. Har du en egen idé maila oss på info@friluftsbyn.se
Alla jobbmöjligheter i FriluftsByn >>

KAJAKCENTER OCH OMRÅDESSKÖTSEL >>

Sommar 2020. Är du ansiktet utåt och har totakoll på den nyöppnade Höga Kusten Kajakcenter? Kan du leda kajakturer men även hjälpa till på området mitt på dagen? Grymt. Sök!

KALLSKÄNKA/KOCK >>

Sommar ev Höst. Vi tror det skulle vara toppen att förstärka teamet med någon som kan hjälpa oss ta ännu ett steg. Förmodligen inleder du på timma. Kolla in det här så förstår du mer.

CAFÉ TOPPSTUGAN >>

Sommar och helger. Är du ett energiknippe som är effektiv, gald och uthållig? Ja men då kanske du är rätt. Tjänsten kan kombineras med städ i FriluftsByn

50% STÄD >>

Sommar. Nu söker vi dig som älskar att få det snyggt och rent i stugor och på campingen samtidigt som du får vistas i en härlig miljö. Kan utökas med timmar hos Villa Orrbacken övrig tid.

CAMPINGVÄRD >>

Sommar. Som campingvärd hjälper du till i FriluftsByn under en kortare period, vanligtvis 1-2 veckor. Campingvärd är av ideel karaktär och som ersättning utgår arbetskläder samt boende.

PRAKTIKPLATSER >>

Juni - September samt Februari. (Kommer snart) Vi ska visa dig allt vi kan - såklart tar vi emot praktikanter inom turism och guidning samt inom hotell och restaurang.

EVENEMANGS VOLONTÄR >>

(Kommer snart) Vill du följa med ut och hjälpa till under något av våra storslagna äventyr?  Vi söker främst dig som har sjukvårdskunskap men även andra kan såklart ansöka.

ALLT DU BEHÖVER VETA OM FRILUFTSBYN OCH HÖGA KUSTEN

MÖTE, GRUPP
& KONFERENS >>

  • Möten i Höga Kusten >>
  • Konferens i Höga Kusten >>
  • Kalas i Höga Kusten >>
  • Bröllop i Höga Kusten >>

BÄSTA PLANEN
FÖR JUST DIG! >>