VI VILL SKAPA MAGI!
– VILL DU?

Sedan 2013 har vi steg för steg förverkligat drömmen om att skapa en hållbar balans mellan äventyr, kreativitet och gemenskap. Passionen fick namnet FriluftsByn. Vill du vara med?

BLI EN DEL AV FRILUFTSBYN

Vill du också vara med att skapa en härlig mötesplats? Du vet en sådan där skön plats där man alltid känner sig välkommen oavsett om man är nyfiken nybörjare, erfaren friluftsutövare eller bara gillar att slå sig ner för lite skönt häng vid lägerelden eller för all del hjälpa till lite om man känner för det. Ofta verkar det bli en kombination och det är ju det som gör det så otroligt härligt.

På högsäsong brukar vi alltid bli många fler – i vårt besökscenter, städ, på restaurang, café och servering och i kajakcentret. Men där även välkommen som Vintervärd eller Campingvärd samt som volontär på något av våra äventyr och evenemang. 

VILL DU HJÄLPA TILL?

Ta ansvar. Få saker gjort. Bidra till god stämning.

Vi tror såklart att det är bra om du har hyfsat koll på vad du ska göra. Men ofta är det något du kan lära dig mer i detalj när du väl är på plats. Viktigast är ärligt talat att du bidar till helheten – med din energi, ditt driv och ditt kunnande tillsammans med en lösningsorientering och en flexibel inställning samt att du hjälper till och aktivt bidrar till en god stämning.

FriluftsByn är och ska vara en skön plats att hänga i men vi har också ett starkt driv. Även om vi har specifika roller så tar alla ansvar för både helheten och de där små detajerna. Oavsett vem man är tar man upp papper när man ser det och hjälper till där det behövs.

Stämingen är skön och våra besökare blir som vänner. Du är service- och lösningsorienterad. Tempot är däremot ärligt talat betydligt högre än många tror men avkopplingen desto chillare. Du älskar kombinationen och bidrar med pepp och positiv energi.

Även om fokuset är på våra besökare så finns gott om tid för oss själva att ge oss ut oavsett om man jobbar på toppen, i restaurangen eller är camingvärd. Att vi har roligt ihop och är kompisar är en stor del av att jobba i FriluftsByn. Vi jobbar hårt men ser också till att ha kul.

Du kommer bli en del av FriluftsByn tack vare en kombination av personlighet och kunnande. Men viktigast av allt är din inställning. Du kan vara världsmästare på allt men allt handlar i grund och botten om att du tar ansvar, får saker gjort och bidrar till en god stämning.

JOBBA I FRILUFTSBYN >>

Vi är ett passionerat, glatt och effektivt team som lever drömmen FriluftsByn. Då vi nu plötsligt blivit "heta" och man skriver om oss i tidningar världen över så börjar fler och fler vilja hälsa på. Och inte nog med det - man kommer tillbaka.

Därför behöver vi bli fler och söker nu ett gäng kollegor. Vi tar även emot praktikanter, campingvärdar och volontärer under våra större evenemang. Här hittar du alla möjligheter. Har du en egen idé maila oss på info@friluftsbyn.se
Alla jobbmöjligheter i FriluftsByn >>

KÖKSCHEF
& KOCKAR >>

Restaurang Vardagsrummet har under två år blivit Höga Kustens härligaste häng. Nu söker vi en kökschef på heltid som kan starta i Februari 2022. Till sommaren 2022 kommer vi att söka ytterligare två kockar under perioden Juni - September. 

RESTAURANG
& SERVERING >>

Den sköna stämningen i Vardagsrummet är lika omtalad som våra FriluftsBurgare. Men för det behövs du med skön energi och snabba fötter. Till sommaren 2022 söker vi kollegor till restaurang och servering. 

BESÖKSCENTER, CAMPING
& FRILUFTSFIKET >>

Vi söker er som vill hjälpa världens skönaste gäster checka in, med tips om upplevelser, håller vår butik i ordning samt erbjuder fika och lättare måltider genom Friluftsfiket som bemannas från besökscentrat.

CAFÉ TOPPSTUGAN >>

Är du ett energiknippe som är effektiv, gald och uthållig? Ja men då kanske du är rätt person för vårt härliga gäng på toppen av Skuleberget. Tjänsten kan kombineras med städ i FriluftsByn

LOKALVÅRD
& STÄD

Sommartid utökar vi med två nya kollegor som älskar att få det snyggt och rent i stugor och på campingen samtidigt som man får vistas i en härlig miljö. Är det du?

VAKTMÄSTARE
SOM KAN SNICKRA

Är du en rackare på att fixa ungefär det mesta. Lås som  bestämmer sig för att stöka eller myggfönster som busar. Kan du även bygga allt från stigportaler till laga bryggan så är det här för dig.

ANSVARIG KAJAKCENTER >>

Är du ansiktet utåt och har totakoll på den nyöppnade Höga Kusten Kajakcenter? Kan du leda kajakturer men även hjälpa till på området mitt på dagen? Grymt. Sök!

CAMPINGVÄRD >>

Sommar. Som campingvärd hjälper du till i FriluftsByn under en kortare period, vanligtvis 1-2 veckor. Campingvärd är av ideel karaktär och som ersättning utgår arbetskläder samt boende.

PRAKTIKPLATSER >>

Juni - September samt Februari. (Kommer snart) Vi ska visa dig allt vi kan - såklart tar vi emot praktikanter inom turism och guidning samt inom hotell och restaurang.

EVENEMANGS VOLONTÄR >>

(Kommer snart) Vill du följa med ut och hjälpa till under något av våra storslagna äventyr?  Vi söker främst dig som har sjukvårdskunskap men även andra kan såklart ansöka.

VILL DU HJÄLPA TILL?

Campingvärd >>

Vintervärd >>

Evenemangsvolontär >>

Praktikplats >>

Ta ansvar.
Få saker gjort.
Bidra till god stämning.

Vi tror såklart att det är bra om du har hyfsat koll på vad du ska göra. Men ofta är det något du kan lära dig mer i detalj när du väl är på plats. Viktigast är ärligt talat att du bidar till helheten - med din energi, ditt driv och ditt kunnande tillsammans med en lösningsorientering och en flexibel inställning samt att du hjälper till och aktivt bidrar till en god stämning.
Kolla gärna in instagram om du vill veta mer: @FriluftsByn